BigBank

Parhaat vaihtoehdot vuonna 2024

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

BigbankBigbank on uusi virolainen palvelu, jonka kautta kaikki suomalaiset voivat hakea lainaa. Tarjolla on lainoja tuhannesta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Lainoja voivat hakea kaikki Suomen kansalaiset, jotka ovat täyttäneet 22 vuotta. Yhteishakijan kanssa onnistuu myös isomman lainan hakeminen.

Onko sinulla tarvetta isommalle kulutusluotolle? Se onnistuu helposti Bigbankin kautta. Sen kautta voit hakea eri kokoisia lainoja joko yksin tai rinnakkaishakijan kanssa. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti netin välityksellä. Samoin netin kautta voit myös toimittaa kaikki lainahakemukseen tarvittavat liitteet. Näitä ovat esimerkiksi tiliote sekä palkkatodistus. Kun liität nämä netin kautta jo lainahakemukseen, pystyt nopeuttamaan hakemuksesi käsittelyä huomattavasti.

Käy Big Bankissa ja lainaa nyt

Luotettava Bigbank

Bigbank kuuluu viron Finantsinspektsioon-finanssivalvontakeskuksen alaisuuteen ja toimii sen valvonnan alaisena. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen kaikki toiminnot täyttävät tiukat EU:n asettamat vaatimukset, joita luottolaitoksien tulee täyttää. Kuluttajan rahat ovat siis suojattuja esimerkiksi siinä tapauksessa, että luottolaitos menee konkurssiin. Muistathan myös, että sinulla on kuluttajana mahdollisuus perua netin kautta ottamasi pikavippi 14 päivän kuluessa lainan ottamisesta. Sen lisäksi Bigbank tarjoaa vielä tätäkin pidemmän 60 päivän tyytyväisyystakuun.

Bigbank lyhyesti

 • Ikäraja lainoille on 22 vuotta
 • Maksuaika on 6 – 120 kuukauden väliltä
 • Nopea pikavippi väliltä 2000 – 40 000 €
 • Yksinäisenä hakijana mahdollista saada 2000 – 10 000 € laina maksuajalla 6 – 72 kuukautta.
 • Hakiessasi lainaa toisen hakijan kanssa voit hakea 2000 – 40 000 € lainaa maksuajalla, joka on jopa 6 – 120 kuukautta.
 • Lainaan ja luottoon ei vaadita mitään takaajia tai vakuuksia.
 • Nopea lainapäätös, yleensä saat sen noin 15 minuutin sisällä.
 • Lainan korko on alkaen vain 8,9 %.
 • Saat kaikille lainoille 60 päivän tyytyväisyystakuun ilmaiseksi
 • Tarjolla myös määräaikaistalletuksia
 • Vanhojen kulutusluottojen ja pikavippien yhdistäminen yhdeksi lainaksi mahdollista
 • Hyvin toimiva asiakaspalvelu
 • Esimerkki lainasta: Luoton kustannukset riippuvat aina sopimusehdoista: Lainan nimelliskorko on suuruudeltaan 8,9 % ja todellinen vuosikorko 14,26 %. Esimerkkilainan summa 6000 € ja maksuajan pituus 5 vuotta. Kuukausierä on tällöin 134 €, mikä sisältää sopimusmaksun 175 € ja tilinhoitomaksun 8,50 €/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 8026 €.

Bigbank

Bigbank tyytyväisyystakuu

Pankilla on tarjolla Suomen markkinoilla ensimmäistä kertaa täysi 60 päivän tyytyväisyystakuu. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että voit vielä 60 päivän ajan lainan ottamisesta perua ja palauttaa lainan, jonka hait jos et olekaan tyytyväinen saamaasi lainaan. Lainan perumisesta ei aiheudu sinulle kustannuksia, ja sen voit tehdä siis 60 päivän sisällä lainan ottamisesta.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Bigbank hyväksyy lainan hakijoiksi kaikki Suomen kansalaiset, jotka ovat täyttäneet 22 vuotta. Lainaan vaaditaan lainanhakijalta puhtaat luottotiedot ja sen lisäksi myös säännölliset sekä riittävän suuret tulot. Lainahakemukseen tulee liittää mukaan joko palkkatodistus tai tiliote, josta lainaa hakevan tulot näkyvät viimeisen kolmen kuukauden ajalta.

Palvelu tarkistaa lainan hakijan luottotiedot kun lainahakemus on jätetty. Myönnettävän lainan suuruuteen vaikuttaa luottotietojen lisäksi myös hakijan kuukausittainen tulotaso. Mikäli haet suurta lainaa tuloihisi nähden voi olla, että sinulle tarjotaan pankista tuloihisi paremmin suhteessa olevaa lainaa. Näin pankki pyrkii tietysti pienentämään sen luottotappioristiä. Sen lisäksi oikean kokoinen laina tuloihisi nähden on etu myös sinulle, sillä näin sen maksaminen on sinulle helpompaa, eikä liian suurten kuukausierien pitäisi aiheuttaa ongelmia.

Kuinka voin hakea pikavippiä?

Kun menet pankin sivustolle, löydät sen etusivulta heti lainalaskurin, jolla voit tarkastella haluamasi lainan suuruutta. Näet laskurilla helposti maksuerän suuruuden erilaisilla lainasummilla ja eri pituisilla maksuajoilla. Kun olet tehnyt päätöksen sinulle sopivasta lainan summasta sekä maksuajasta, voit siirtyä prosessissa eteenpäin klikkaamalla ”Hae”-painiketta palvelussa. Seuraavassa vaiheessa pääset täyttämään itse lainahakemuksen ja siihen tarvittavat tiedot. Sinun tulee syöttää palveluun esimerkiksi nimesi sekä myös osoitteesi sekä pankkitilisi tiedot. Sen jälkeen hakemuksen lähettäminen onnistuu yhtä nappia painamalla. Kun olet lähettänyt hakemuksen palvelun kautta käsitellään se, ja sen jälkeen saat siihen vastauksen yleensä 15 minuutin kuluessa.

Maksuaika ja vakuudet

Palvelun kautta voit hakea lainaa tai pikavippiä mihin tahansa tarpeeseen. Itse lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti ja nopeasti netin kautta, ja myös lainasopimuksen voit allekirjoittaa helposti netin välityksellä. Palvelusta voit hakea lainaa aina 10 000 € saakka täysin vakuudetta. Sinun ei siis tarvitse hankkia lainallesi takaajaa tai vakuuksia, mikäli hakemasi lainan summa jää tuon alle.

Vakuudettomaan lainaan voit saada maksuaikaa laajalla skaalalla 6 – 72 kuukauden väliltä. Tätä suuremmille lainoille maksuaikaa palvelussa on tarjolla jopa 10 vuotta. Lainan takaisinmaksu tapahtuu tuttuun tapaan joka kuukausi maksettavista takaisinmaksueristä. Tilapäisen maksuvaikeuden sattuessa kohdalle on mahdollista hakea lyhennysvapaata kuukautta. Mikäli tulosi jostain syystä pienenevät, voit hakea myös maksuerien pienentämistä sekä lainasi laina-ajan pidentämistä.

Lainaaminen netin kautta on helppoa ja nopeaa siitä syystä, että voit allekirjoittaa saamasi lainasopimuksen sähköisesti netin kautta. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen voit heti välittömästi allekirjoittaa sopimuksen tietokoneella tai puhelimella. Näin pystyt säästämään aikaa verrattuna siihen, että sinun pitäisi mennä pankkiin kirjoittamaan lainasopimus. Sähköiseen allekirjoitukseen tarvitset pelkästään verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoitteen. Sähköinen allekirjoitus toimii ongelmitta lähes kaikkien suomalaisten pankkien nettipankkitunnuksilla. Sen lisäksi myös mobiilivarmenteella on mahdollista suorittaa allekirjoitus. Sähköinen allekirjoitus on täysin turvallinen käyttää, ja sen ansiosta pystyt saamaan lainan nopeammin tilillesi verrattuna siihen, että sinun täytyisi ensin saada postin välityksellä sopimus allekirjoitettavaksi ja sitten postittaa se eteenpäin. Sähköisen allekirjoituksen ansiosta voit saada lainan tilillesi parin päivän kuluessa allekirjoituksesta.

Pikavippi heti tilille?

Aivan kuten kaikki muutkin pankit ja rahoituslaitokset, myös Bigbank vaatii lainan hakijoilta tiettyjä liitteitä mukaan lainaa haettaessa. Mikäli liität nämä tarvittavat dokumentit mukaan jo lainahakemukseen, pystyt nopeuttamaan lainanhakuprosessia huomattavasti. Lainan hakemiseen tarvittavat liitteet ovat joko tiliotteet tai palkkatodistukset, joista käy ilmi lainan hakijan tulot viimeisen kolmen kuukauden ajalta.

Voinko yhdistää useat pikavipit yhdeksi pankkilainaksi?

Mikäli sinulla on pikavippejä, pikalainoja tai vaikka osamaksuja useasta eri palvelusta, voi sinulle olla edullisempaa yhdistää kaikki nämä lainat yhdeksi kulutusluotoksi. Bigbank tarjoaa palvelun, jonka avulla voit yhdistää olemassa olevasi vanhat lainat yhdeksi lainaksi, tai voit vaihtoehtoisesti liittää uuden lainan olemassa olevaan vanhaan lainaa. Palvelun kautta lainojen yhdistäminen on vaivatonta ja helppoa.

Yhteystiedot

Bigbank AS Suomen sivuliike

Porkkalankatu 24

00180 Helsinki

Y-tunnus: 2292157-2

Puhelinnumero: 09 4259 9691

Sähköposti: info@bigbank.fi

Käy Big Bankissa ja lainaa nyt


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Tommi Mäkinen (Lainando)