Cashbuddy

Parhaat vaihtoehdot vuonna 2024

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

CashbuddyCashbuddy Oy on suomalainen osakeyhtiömuotoinen yritys, joka tarjoaa lainaa arjen tarpeisiin helposti ja nopeasti. Yritys kuuluu osana ruotsalaiseen JSM Financial Group konserniin, joka on palvellut pohjoismaissa jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Yritys tarjoaa erilaisia lainatuotteita laajalla skaalalla. Kyseessä on melko uusi lainantarjoaja Suomen markkinoilla.

Cashbuddy on panostanut toiminnassaan erityisesti lainan hakemisen helppouteen puhelimen välityksellä. Pikalainan ja pikavipin hakeminen on siis nopeaa, helppoa ja vaivatonta. Cashbuddyn laina on sekä joustava että turvallinen. Lainalle on mahdollista saada maksuaikaa saa jopa viiteen vuoteen asti. Ilmainen netissä tehtävä lainahakemus ei sido mihinkään, ja lainatarjouksen avulla saat kattavasti tietoa palvelun hinnoista. Kun toimitat kaikki vaadittavat tulotositteen palveluun pikaisesti, on sinun mahdollista saada laina vielä jopa saman päivän aikana. Kulutusluottoa yritykseltä voivat hakea kaikki suomalaiset 20 – 74-vuotiaat vakituiset tulot omaavat työssäkäyvät sekä eläkeläiset.

Kaikki pikavipit

Onko Cashbuddy luotettava?

Yritys on rekisteröity aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin ja toimii noudattaen Suomen lainsäädäntöä. Yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 2014 lähtien. Sen toimia valvoo viranomainen. Yhtiön on siis täytettävä sen toiminnassa tiukat vaatimukset, joita valvova viranomainen on asettanut. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseessä on luotettava pikavippejä ja pikalainoja tarjoava palvelu. Kannattaa myös muistaa, että kuluttajana sinulla on täysi oikeus perua netin kautta ottamasi pikavippi tai pikalaina 14 päivän kuluessa lainan ottamisesta, mikäli et olekaan tyytyväinen.

Cashbuddy lyhyesti

 • Toiminnassa jo vuodesta 2014 asti
 • Pikavipit mahdollista saada nopeasti tilille
 • Kulutusluottojen todellinen vuosikorko 34,3 % – 63,2 %
 • Lainoja voivat hakea kaikki yli 20 vuotiaat suomalaiset
 • Tarjolla on 1000 – 3000 € kulutusluottoja
 • Lainasumma on mahdollista valita 100 € tarkkuudella
 • Takaisinmaksuaika on kiinteä 12 – 60 kuukautta
 • Laina-aika on mahdollista valita kuukauden tarkkuudella
 • Voit käyttää yrityksen nettisivuilta löytyvää lainalaskuria
 • Kuluja lainaan tulee aloitusmaksu sekä kuukausittainen tilinhoitopalkkio
 • Aloitusmaksu riippuu lainasummasta, tilinhoitopalkkion suuruus on 9 € kuussa
 • Aloitusmaksun maksimisumma on 299 €
 • Esimerkkilaina 1000 € 60 kuukauden maksuajalla maksettavaa tulee yhteensä 2175 €, todellinen vuosikorko 42,8 % kuukausierä 36 €.

Cashbuddy lainaa

Cashbuddy hinnasto

Cashbuddy tarjoaa erilaisia lainoja laajalla skaalalla. Kaikki yrityksen tarjoamat tuotteet ovat kulutusluottoja. Voit valita haluamasi lainan summan 100 € tarkkuudella. Cashbuddy lainojen hinnat muodostuvat useasta kulusta. Kaikki nuo kuluerät näkyvät kuitenkin onneksi helposti palvelusta löytyvästä lainalaskurista. Kulutusluottojen todellinen vuosikorko vaihtelee 34,3 % ja 63,2 % välillä. Keskimäärin korko on pienempi suuremmilla lainoilla sekä pidemmillä maksuajoilla. Lainojen hinnat koostuvat otetun luoton korosta, laina aloittamisen aloitusmaksusta sekä kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta. Tilinhoitomaksu on aina 9 € kuukaudessa, järjestelypalkkio riippuu lainasumman suuruudesta sekä laina-ajan pituudesta.

Näiden lisäksi Cashbuddylta on mahdollista hakea maksuvapaata kuukautta 5 € hintaan. Mikäli haluat maksaa lainan ennenaikaisesti, siitä ei peritä kuluja. Jos lainaan haluaa tehdä muutoksia, peritään siitä muutosmaksu. Sen suuruus riippuu siitä, kuinka paljon lainaa on jäljellä.

Kuka voi hakea pikavippiä

Palvelusta voi hakea pikavippiä kaikki henkilöt, jotka täyttävät tietyt vaatimukset. Lainan hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta, eikä luottotiedoista saa löytyä merkintää maksuhäiriöstä.

Tarvitset myös toimivat verkkopankkitunnukset lainan hakemista varten. Lainahakemukseen sinun tulee toimittaa liitteenä joko palkkakuitti, eläkelaskelma, tiliote tai muu todiste tuloista joko kuvana tai PDF-muodossa. Voit siis lähettää dokumentista ottamasi kuvan lainahakemukseen liitteeksi.

Lainan saamiselle ei ole mitään tiettyä tulorajaa. Voi olla, että Cashbuddy tarjoaa sinulle pienempää lainaa, kuin mitä olit alun perin hakenut. Tarjottu lainasumma on aina suhteutettu maksukykyysi. Työsuhteesi laadulla ei ole merkitystä lainaa hakiessa, eli myös osa-aikaista työtä tekevät voivat hakea lainaa. Lainaa hakiessa saamiasi pääomatuloja tai tukia ei otata lainaa, eli sinun pitää olla työsuhteessa voidaksesi nostaa lainaa.

Mikäli epäröit lainahakemuksen tekemisessä, kannattaa se tehdä joka tapauksessa. Lainahakemuksen jättäminen on täysin ilmaista, eikä se vielä sido sinua yhtään mihinkään. vasta kun saat lainatarjouksen, voit joko hylätä tai hyväksyä sen. Voit tehdä lainahakemuksen helposti ja nopeasti netin välityksellä.

Cashbuddy lainalaskuri

Cashbuddyn sivuilta löytyy todella helppokäyttöinen lainalaskuri. Sen avulla pystyt helposti ja nopeasti laskemaan mahdollisen lainan kuukausittaisen lyhennyserän sekä näyttää lainan kulut ja korkoprosentin. Lainalaskurin käyttö on helppoa. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi luoton summa sekä maksuaika kahden kuukauden tarkkuudella. Sen jälkeen näet heti lainan kulut ja kuukausierän suuruuden. Tämän selkeämmäksi ja helpommaksi lainalaskuria ei oikeastaan voisi enää tehdä.

Kuinka voin hakea lainaa?

Lainan hakeminen on todella yksinkertaista. Hakuprosessissa on neljä eri vaihetta. Jokaisen vaiheen täyttämiseen tarjolla on seikkaperäiset ohjeet, joiden avulla lainahakemuksen täyttäminen onnistuu nopeasti. Lainan hakeminen onnistuu täysin netin välityksellä. Asiointia yhtiön konttorissa ei vaadita ollenkaan, ja myös lainasopimuksen allekirjoittaminen toimii helposti netin välityksellä.

Lainahakemukseen sisältyy neljä eri vaihetta. Ensin sinun tulee valita lainasumma, jota haluat hakea. Sen jälkeen voit valita haluamasi laina-ajan. Tämän jälkeen pääset seuraavaan vaiheeseen, jossa järjestelmään syötetään henkilötiedot, sekä tiedot asumisesta, työstä sekä koulutuksesta. Kolmannessa vaiheessa sinun tulee syöttää tiedot olemassa olevista muista lainoista. Kun nämä tiedot on täytetty, vahvistetaan hakemus. Kun olet vahvistanut hakemuksesi, se käsitellään yleensä noin 2 minuutin kuluessa. Saat alustavan lainapäätöksen sähköpostiisi. Voit sitten hyväksyä sen, mikäli olet tyytyväinen tarjottuun lainaan. Lainahakemuksen allekirjoittaminen onnistuu netin välityksellä, ja rahat saat tilille yleensä pikaisesti. Yleisesti ottaen lainan hakeminen palvelun kautta on tehty erittäin yksinkertaiseksi, ja koko prosessissa menee aikaa noin kymmenen minuuttia.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Yritys vaatii lainan hakijoilta säännölliset palkkatulot tai eläkkeen. Lainahakemukseen tulee liittää todiste tuloista. Kyseessä on luotonmyöntäjien yleisesti käyttämä toimenpide. Kulutusluoton saamiseen vaaditaan yleensä hakijalta säännölliset tulot. Näin pystytään varmistumaan hakijan tukevasta taloudesta ja maksukyvystä.

Pikavippi heti tilille?

Palvelun kautta on mahdollista saada laina nopeasti tilille. Pikavippiä hakiessa sinun tulee syöttää järjestelmään suomalaisen pankin tilinumero IBAN-muodossa. Kun olet saanut lainatarjouksen ja allekirjoittanut sen, maksaa Cashbuddy lainan tilillesi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sinun on siis mahdollista saada pikavippiä vielä jopa saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9 – 12:30 välisenä aikana. Voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä joko puhelimitse numeroon 010 802 252 soittamalla tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@cashbuddy.fi

Osoite

Cashbuddy Oy
PL 32
00101 Helsinki

Kaikki pikavipit


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Teemu Virtanen (Lainando)