Credigo

Parhaat vaihtoehdot vuonna 2024

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

CredigoCredigo on tarjonnut kuluttajille erilaisia lainatuotteita jo vuodesta 2006 lähtien. Kyseessä on siis pitkäikäinen toimija alalla. Suomessa lainapalvelu on ollut toiminnassa vuodesta 2015 lähtien. Credigo-palvelun takaa löytyy Northmill Oy niminen yritys, jonka emoyhtiö on ruotsalainen Northmill AB. Palvelu ei itse myönnä lainaa, vaan se välittää saamansa lainahakemukset luotonantajille, joilla on myös muuta lainatoimintaa Suomen rajojen sisällä.

Yrityksen tavoitteena on tehdä pikavipin hakemisesta mahdollisimman helppoa ja läpinäkyvää. Yritys ei esimerkiksi veloita useiden muiden luottojen tarjoajien tapaan esimerkiksi lainan nostomaksuja tai avausmaksuja. Näin ollen lainan ainoat kulut ovat korkokulut.

Lainan saamiseen palvelusta ei ole kovin suuria vaatimuksia. Säännölliset tulot ja puhdas luottohistoria riittävät lainan saamiseen useimmissa tapauksissa.

Käy Credigossa ja hae lainaa nyt

Onko Credigo luotettava?

Yritys on tarjonnut erilaisia pikavippejä, kulutusluottoja sekä lainoja kuluttajille vuodesta 2006 saakka, Suomessa vuodesta 2015 lähtien. Northmill Oy on täysin suomalainen yhtiö, joka toimii vastuullisesti sekä Suomen lakien mukaisesti. Yritys on rekisteröinyt itsensä Suomessa Aluehallintoviraston ylläpitämään rekisteriin. Rekisteriin liittymiseen vaaditaan yrityksiltä tiukkojen vaatimusten läpäisyä. Kyseisiä vaatimuksia ja edellytyksiä on esimerkiksi yrityksen hyvämaineisuus, työntekijöiden ammattitaito. Myös yrityksen johdolta ja vastuuhenkilöiltä vaaditaan luotettavuutta, kokemusta ja ammattitaitoa alalta. Kyseessä on siis luotettava yritys, joka seuraa toiminnassa Suomen lakeja ja sääntöjä tarjoten samalla asiakkaille ystävällisiä rahoitusratkaisuja.

Muistathan myös, että sinulla on kuluttajana täysi oikeus perua netin kautta ottamasi pikavippi tai muu laina 14 päivän kuluessa lainan ottamisesta. Lainan voit peruuttaa kirjallisella ilmoituksella.

Credigo lyhyesti

 • 10 vuoden kokemus pohjoismaissa
 • Ei piilotettuja kuluja pikavipeissä
 • Pikalainan korko väliltä 3,25 – 3,42 % riippuen laina-ajan pituudesta sekä lainan määrästä
 • Tarjolla laina väliltä 100 – 2500 €
 • Maksuaikaa lainalle voi valita vuoden ja viiden vuoden väliltä
 • Esimerkkilaina: Kun haet 1000 € lainaa, voit valita maksuajan pituudeksi 6 – 60 kuukautta. Esimerkiksi 12 kuukauden maksuajan valitessasi kuukausierän suuruus on 102 €. Lainan kokonaiskustannukset 1224 €.

Credigo lainaa

Credigo tarjoaa eri lainatuotteet

Pikavipit ja joustoluotot ovat luottotuotteita, jotka tuovat lisää joustoa arjen yllättäviin menoihin, kuten esimerkiksi auton huoltoon tai sairauskuluihin. Voit käyttää sitä myös esimerkiksi erääntyneen laskun maksamiseen, tai ruokakaupassa asiointiin ennen tilipäivän saapumista. Pikavippiä on helppo hakea netin välityksellä joko tietokoneella tai puhelimella. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Kun saat lainatarjouksen ja allekirjoitat sen nettipankkitunnuksillasi, sinun on mahdollista saada rahat tilillesi nopeasti, vielä saman päivän aikana, mikäli pankkitilisi sijaitsee tietyssä pankissa. Pikavippi sopiikin luonteeltaan hyvin äkillisiin ja yllättäviin rahanmenoihin.

Credigo tarjoaa suuruudeltaan 100 € – 2 500 € lainoja. Maksuaikaa lainoille on tarjolla kuudesta kuukaudesta aina viiteen vuoteen. Summaltaan pienemmille lainoille 400 € asti tarjolla oleva laina-aika on aina 6 kuukautta. Isommille lainoille laina-ajaksi voi valita vuodesta viiteen vuotta. Lainoissa on erittäin selkeä kulurakenne, joka ei sisällä ollenkaan piilokuluja kuten osa lainoja tarjoavista palveluista tekee. Pikavippi ja siihen liittyvät kustannukset ovatkin erittäin selkeästi näkyvillä palvelun nettisivuilla.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Credigolta voi hakea pikavippiä tietyin ehdoin. Alla on listattuna ehdot, joiden tulee täyttyä, että laina voidaan myöntää sinulle

 • Hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt
 • Hakijan pitää olla Suomen kansalainen
 • Hakijan tulee olla luottokelpoinen henkilö
 • Hakijalla täytyy olla vakituinen osoite suomessa
 • Hakijalta vaaditaan tili suomalaisessa pankissa
 • Hakijalta vaaditaan myös nettipankkitunnukset, joiden avulla pystyy tunnistautumaan

Kunhan vain yllä olevat ehdot täyttyvät, voit hakea vakuudetonta lainaa itsellesi. Lainan hakeminen palvelussa on tehty erittäin yksinkertaiseksi ja helpoksi.

Credigo hinnasto

Kun otat pikalainan palvelun kautta, ei sinun tarvitse miettiä lainaan liittyvä piilo- tai käsittelykuluja. Lainan kustannukset muodostuvat pelkästään kuukausikorosta, jonka suuruus riippuu lainan määrästä sekä laina-ajasta. Todellinen vuosikorko ei ylitä suomen lain asettamaa pienlainojen korkokattoa. Kyseessä onkin kuluttajan kannalta läpinäkyvä ja selkeä tuote, jonka kulurakenne on helppo nähdä suoraan.

Hakiessasi lainaa näet suoraan lainan kokonaiskustannukset sekä kuukausittaisen lyhennyksen suuruuden jo ennen kuin lähetät lainahakemuksen palveluun. Kuukausierä pysyy kiinteänä koko laina-ajan ja maksu koostuu ainoastaan korosta. Asiakaspalvelun käyttäminen on täysin ilmaista ja se palvelee asiakkaita kaikkiin lainoihin liittyvissä kysymyksissä kattavilla aukioloajoilla.

Kuinka lainaa haetaan?

Credigon kautta voit hakea lainaa joko tietokoneella tai puhelimella. Prosessin seuraaminen on yksinkertaista ja jokaiseen vaiheeseen on annettu selkeät ohjeet. Mahdollisten liitteiden liittäminen hakemukseen onnistuu helpommin tietokoneen avustuksella kuin kännykän kautta. Hakeminen on tehty erittäin helpoksi. Sinun tulee ensin vain valita 100 euron tarkkuudella kuinka paljon haluat lainaa. Samalla voit valita haluamasi maksuajan vuoden tarkkuudella. Lainan kulu on helppo laskea, sillä kaikki kulut on sisällytetty korkoon eikä erillisiä tilinhoitomaksuja tai avausmaksuja peritä. Erillisiä laskutuslisiä, tilinhoitopalkkioita, kuukausimaksuja, nostokuluja tai muita piilokuluja ei siis sisälly lainaan.

Pikalaina maksetaan takaisin joka kuukausi laskutettavissa erissä, joista lähetetään lasku aina joko sähköpostilla tai kirjeitse. ​Lainanhakemiseen ei tarvita ollenkaan takaajia tai muita vakuuksia. Pikavipin myöntäminen pohjautuu maksukykyysi sekä tämän hetkisiin tuloihisi. Pikavippi onkin hyvä keino saada hieman lisää joustavuutta talouteen silloin, kun tulee yllättäviä menoja.

Pikavippi heti tilille?

Credigo on panostanut palvelussaan maksujen nopeuteen. Se lupaakin maksaa rahat allekirjoitetun lainapäätöksen jälkeen 10 minuutin kuluessa. Rahat on siis mahdollista saada omalle pankkitilille nopeasti. Pikalaina on mahdollista saada lähestulkoon heti tilille, mikäli sinulla on pankkitili Nordeassa, Danske Bankissa, Säästöpankissa, Aktiassa tai S-pankissa. Näihin pankkeihin sinun on mahdollista saada rahat nopeasti tilille. Muiden pankkien tileille rahojen maksussa menee yhdestä kahteen pankkipäivää.

Yhteystiedot

Credigon asiakaspalveluun voit olla yhteydessä chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelu on auki arkisin kello 09 – 20 ja lauantaina kello 10 – 18. Sunnuntaisin asiakaspalvelu on suljettu. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0800 411 250 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@credigo.fi.

Käy Credigossa ja hae lainaa nyt


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Tommi Mäkinen (Lainando)