Credit24

Parhaat vaihtoehdot vuonna 2024

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

Credit24Credit24 yhtiön taustalla on suuri, kansainvälinen ja vakavarainen yritys, joka on rekisteröity myös Suomeen. Lainapalvelun taustalla on International Personal Finance Plc -konserni, joka on listattuna Lontoon pörssiin. Suomessa toimintaa hoitaa IPF Digital Finland Oy. International Personal Finance Plc harjoittaa rahoituspalveluiden tuottamista useassa eri maassa. Suomi on yksi näistä maista. Yrityksellä on toimintaa myös Australiassa sekä Baltian maissa, yhteensä 13 eri maassa. Suomessa IPF Digital Finland Oy:llä on yhteensä jo yli 200 000 laina-asiakasta.

Credit24 tarjoaa kuluttajille lainatuotetta, jonka nimi on Joustolimiitti. Tyypiltään kyseinen lainatuote on joustoluotto, jota voi hakea suuruudeltaan 50 – 4000 €. Laina-ajaksi voi kaikkiin summiin valita 1 – 24 kuukautta.

Credit24 myöntää lainaa kaikille 19 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on pankkitili suomalaisessa pankissa, ja joiden luottotiedot ovat mallillaan.

Käy Credit24: llä ja saa lainaa nyt!

Onko Credit24 luotettava?

Kyseessä on vastuullinen yritys, joka on rekisteröity Suomeen. IPF Digital Finland Oy on rekisteröity luotonantaja. Se on sen lisäksi saanut Etelä-Suomen aluehallintovirastolta luvan myöntää erilaisia kulutusluottoja Suomessa. Yrityksen rekisteröintitunnus on 2011/PU215A.

IPF Digital Finland Oy noudattaa toiminnassaan European Coalision for Responsible Credit -järjestön määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä. Olet kuluttajana aina myös oikeutettu kuluttajasuojalain nojalla perumaan netin kautta ottamasi lainan 14 päivän kuluessa lainan ottamisesta, mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen tai luvattu tuote ei ollut sellainen kuin sen mainostettiin olevan.

Credit24 lyhyesti

  • Joustoluotto on jatkuva luotto, jota voit siirtää vapaasti tilille
  • Maksat korkoa luotosta, jonka olet siirtänyt käyttöösi
  • Joustoluotossa saat käyttöösi 100 – 4 000 €luottorahan
  • Luoton hakeminen on nopeaa ja pikavippi heti tilille onnistuu
  • Tyypillinen maksuaika luotolle on 3 – 36 kuukautta
  • KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 1 500 € lainalle minimissään 49,85 % ja maksimissaan 153,63 %.
  • Avausmaksu 0 €
  • Tilinhoitomaksu 0 € / kk
  • Nostopalkkio 0 % – 6,95 %
  • Ensimmäinen nosto uusille asiakkaille ilman nostopalkkiota

Kuka voi hakea pikavippiä

Credit24 on siitä puolesta hyvä paikka hakea lainaa, sillä se ei peri erilaisia piilokuluja joustoluotosta, kuten jotkin lainoja tarjoavat yritykset tekevät. Palvelusta voit hakea joustavasti lainaa ja maksuajan voi hyvin pitkälti sopia oman mieltymyksen sekä tarpeen mukaan.

Palvelusta voi hakea lainaa 4 000 € asti ilman takaajia. Hakijalta vaaditaan tiettyjä kriteereitä, jotta laina voidaan myöntää. Hakijan on oltava vähintään 19 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on hyvät luottotiedot. Sen lisäksi hakija tarvitsee puhelinliittymän, sähköpostiosoitteen sekä suomalaisen pankin pankkitilin sekä verkkopankkitunnukset. Credit24 palvelun vaatimukset vastaavat hyvin yleistä linjaa eri pikavippiä tarjoavien yritysten kesken.

Credit24 Joustolimiitti

Credit24 Joustolimiitti on lainatuote, jota yritys tarjoaa. Se on selkeän kulurakenteen omaava jatkuva luotto, joka toimii hieman eri tavalla kuin mitä perinteinen pikavippi tai pikalaina. Luottoa voi hakea täysin ilmaiseksi netin kautta. Joustoluotolla tarkoitetaan käytössäsi olevaa luottoa. Voit siirtää sitä vapaasti omalle tilillesi sen jälkeen, kun se on myönnetty sinulle. Kyseessä on siis jatkuva luotto, eikä kertaluontoinen laina kuten pikavippi. Kuluja maksat siitä luotosta, jota olet siirtänyt käyttöön omalle pankkitilillesi. Joustolimiittiä voit hakea jo etukäteen, ja nostaa rahaa vasta silloin kun tarvitset sitä. Kyseessä on siis hieman luottokortin tapaan toimiva lainatuote.

Kuinka haen joustolimiittiä?

Joustolimiittiä voi hakea maksimissaan 4 000 € luottorajalla. Kun olet päättänyt hakea lainaa, voit valita palvelusta helposti haluamasi Joustolimiittisumman. Kun klikkaat palvelussa ”Hae luottoa” -painiketta, siirryt eteenpäin kohtaan, jossa tehdään tunnistautuminen omilla verkkopankkitunnuksillasi. Tunnistautumisen jälkeen sinun pitää syöttää palveluun puhelinnumero. Tähän puhelinnumeroon lähetetään salainen PIN-koodi, jonka avulla voit jatkossa nostaa lainaa. Voit käyttää myös salaista puhelinnumeroa tai prepaid-liittymää. Kun olet saanut PIN-koodin, voit syöttää sen palvelussa sille varattuun kenttään.

Seuraavassa vaiheessa hakemukseen täytetään sinun pankkitilisi numero sekä sähköpostiosoite. Tämän lisäksi sinun tulee täyttää muutamia lisätietoja. Tässä vaiheessa myös tarvittavat liitteet, kuten todistus tuloistasi liitetään hakemukseen. Kannattaa liittää todiste mukaan jo tässä vaiheessa, sillä se nopeuttaa lainapäätöksen saamista. Seuraavassa vaiheessa pääset vielä uudestaan valitsemaan summan, jota haluat hakea. Sitten voit hyväksyä lainan ehdot.

Kun olet hyväksynyt lainan ehdot, voit halutessasi nostaa rahaa tilillesi. Voit myös tehdä ensimmäisen noston myös myöhemmin. Kun lainahakemuksesi on lopulta tarkistettu ja hyväksytty, rahat maksetaan tilillesi.

Credit24 ja hakemukseen tarvittavat liitteet

Joustolimiitti on jatkuva luotto, joten voit siis valita itsellesi sopivan luottorajan rahan tarpeesi ja maksukykysi mukaan. Maksat korkoa ja kuluja ainoastaan nostamastasi summasta. Voit siis hieman ennakoida rahantarvettasi lainaa hakiessasi. Kannattaa kuitenkin huomioida, että korkeamman lainan hakeminen saattaa vaikuttaa saatuun luottopäätökseen.

Joskus Credit24 saattaa pyytää lainanhakijaa lähettämän lisäliitteitä tietojen oikeellisuuden tarkistamiseksi. Tämä tapahtuu ennen kuin raha siirretään tilillesi. Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit nostaa lainaa kätevästi joko mobiilisovelluksen kautta tai nettiselaimen välityksellä. Voit nostaa luottoa omalle tilillesi helposti niin puhelimella, tabletilla kuin myös tietokoneella.

Credit24 mobiilisovellus

Hakemuksen täyttäminen on helpointa tietokoneen avustuksella. Myös puhelimella se onnistuu, mutta tietojen syöttäminen hakemukseen onnistuu varmasti nopeammin tietokoneella. Kun olet tehnyt tunnukset ja saanut myöntävän lainapäätöksen voit helposti nostaa lainaa vaikka mobiilisovelluksen kautta.

Sinun ei siis tarvitse hakea erikseen useampaan otteeseen pikavippiä, vaan voit nostaa rahaa Credit24 palvelusta sinulle myönnettyyn luottorajaan asti.

Pikavippi ja maksuaika

Maksuaikaa Credit24 tarjoaa kolmesta kuukaudesta aina 36 kuukauteen asti. Maksuajan voit siis räätälöidä hyvin pitkälti oman tarpeesi mukaan. Voit halutessasi myös maksaa kaiken Joustolimiitistä kerralla pois

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Lainan saamiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Kunhan vain lainaa hakeva on riittävän vanha ja omaa säännölliset tulot, voidaan pikalaina myöntää. Joustoluoton hakijalla tulee myös olla luottotiedot kunnossa lainan saamiseksi.

Pikavippi heti tilille?

Koska ennen luoton myöntämistä Credit24 tarkistaa annettujen tietojen oikeellisuuden ja tekee analyysin hakijan maksukyvystä, kestää lainan saamisessa hieman aikaa. Kun olet saanut myöntävän luottopäätöksen ja nostat rahaa tilillesi, kestää rahan saapuminen pankkitilillesi keskimäärin 15 minuuttia, kun nosto tehdään palvelun ollessa auki eli kello 8 – 22.

Yhteystiedot

Credit24 asiakaspalveluun voi olla yhteydessä joko puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 – 17 välisenä aikana. Palveluun voit ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon 0800 144 344 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@credit24.fi. Lainaa palvelusta voi nostaa joka päivä kello 8 – 22, eli lainoja myönnetään viikon jokaisena päivänä, myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

Käy Credit24: llä ja saa lainaa nyt!


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Juha Koronen (Lainando)