CreditGo

Parhaat vaihtoehdot vuonna 2024

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

CreditGoCreditGo on kansainvälinen yritys, jolla on myös Suomessa toimintaa, ja palvellutkin jo useita tuhansia suomalaisia asiakkaita. Yritys pyrkii antamaan aina kaikki lainapäätökset mahdollisimman nopeasti asiakkailleen. Toiminnassaan yritys myös tähtää palveluiden nopeuteen, ja pyrkiikin siirtämään kaikki haetut lainat lainan myöntämispäätöksen ollessa myönteinen, heti asiakkaiden tilille. Yrityksen asiakaspalvelu ja henkilökunta ovat rautaisia finanssialan asiantuntijoita, jotka panostavat asiakkaan auttamiseen, ja jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti sopivimman lainaratkaisun löytämiseen.

Koska yritys on erikoistunut pikavipit ja pikalainat -tyylisiin palveluihin, on palvelun nopeus ja helppokäyttöisyys yksi yrityksen peruskivistä. Tämän vuoksi CreditGolla on käytössään myös lainanhaku tekstiviestien avulla, tarkoittaen että asiakkaan on mahdollista hakea pikalainaa lähettämällä tekstiviesti CreditGolle. Lainanhaku onnistuu myös perinteisesti internetissä, mutta tekstiviesti on nopea ja kätevä tapa hakea lainaa esimerkiksi matkan päältä. Tekstiviestipalveluita tarjoavat myös harjat pikavippiyrityksen nykyään, joten CreditGo on hyvä vaihto, mikäli aikomus on hakea lainaa muutoin kuin verkossa. CreditGon lainaa ottaneille asiakkaille yritys tarjoaa myös laskutusta perinteisten postitettavien laskujen sijaan sähköpostitse. Sähköpostilaskutus helpottaa laskujen maksamista, kun kaikki laskun tiedot ovat suoraan kopioitavissa sähköpostista, eikä jokaista tilinumeroa ynnä muuta tarvitse näppäillä erikseen, kuten paperilaskun kanssa.

Kaikki pikavipit

Onko CreditGo luotettava?

CreditGon luottoa hakeneella henkilöllä on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa laina. Luottosopimus on mahdollista peruuttaa 14 päivän sisällä luottopäätöksen saamisesta, tai siitä hetkestä, kun asiakas on saanut haltuunsa lainasopimuksen. Laina on mahdollista peruuttaa ilmoittamalla asiasta postitse Suomen Rahoitusyhtiö Oy:lle, joka hoitaa CreditGon lainoja. CreditGon pikavippeihin on myös sovellettavissa kaikki muut kuluttajalautakunnan asettamat säädökset ja määritykset koskien asiakkaan oikeuksia rahoituspalveluiden käyttämisessä.

CreditGo lyhyesti

  • Kansainvälinen yritys
  • Suomen päätoimisto Helsingissä
  • Tarjoaa erisuuruisia pikalainoja
  • Pienin mahdollinen lainasumma 20 euroa

Katso kaikki lainafirmat ja uudet lainat

CreditGo lainatuotteet

Creditgo tarjoaa asiakkailleen CreditGo pikavippi -nimistä lainatuotetta. Laina on nimensä mukaisesti pikavippi, joka on niin myös luotettava kuin myös erittäin nopeasti saatavissa. Pikavippiä on asiakkaan mahdollista nostaa 20 – 2250 euron väliltä. Lainan ottamiseen ei myöskään yritys edellytä asiakkaaltaan takaajaa lainalle, tai mahdollisia vakuuksia. Laina onkin sopiva monenlaisiin yllättäviin tilanteisiin tai hankintoihin, kuten matkustukseen, yllättäviin hankintoihin, harrastuksiin, tai muihin odottamattomiin tarpeisiin tai menoihin. CreditGon suurena hyvänä puolena on myös se, että lainahakemusten lisäksi, lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, jokaisena viikonpäivänä. Tämä on suhteellisen harvinaista pikavippifirmojen suhteen, sillä useimmiten pikavippejä myönnetään ainoastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina. Vuorokauden ympäri aukiolo antaakin CredtiGolle suuren kilpailuedun vastaavanlaisiin yrityksiin verrattaessa. Kaikki CreditGon myöntämät luotot ovat pikaluottoja, joka tarkoittaa sitä, että niille ei myöskään saa valittua pitkää maksuaikaa. CreditGon luotoille on mahdollista valita eräpäivä joko 7, 14, 30 tai maksimissaan 90 päiväksi.

CreditGo pikavipin hakeminen

Lainahakemus on helppo jättää CreditGolle joko verkossa täytettävällä hakemuksella, tai vaihtoehtoisesti lähettämällä tekstiviesti CreditGon tekstiviestipalveluun. Koska vippi on helppohakuinen, se on luotettava vaihtoehto silloin, kun tarve lainalle on akuutti, ja asiakas tarvitsee nopeasti rahaa tasapainottamaan talouttaan. Niin tekstiviestillä kuin verkossa hakukaavakkeen avulla lainaa haettaessa, tarvitsee asiakas henkilökohtaisen matkapuhelinliittymän omalla nimellään. Tämän jälkeen CreditGon järjestelmä luo asiakkaalle oman uniikin PIN -koodin, jonka avulla asiakkaan on entistä helpompaa hakea lainaa jatkossa. Kunhan asiakkaan lähettämän hakemuksen tiedot on tarkastettu, lähetetään asiakkaalle päätös lainasta välittömästi. CreditGon laina ei sisällä minkäänlaisia piilokuluja, vaan kaikki kulut on mainittu heidän verkkosivuillaan, ja lainakohtaiset sekä yleistiedot löytyvät myös lainahakemusta vahvistettaessa. CredtGo pyrkii toimimaan eettisesti ja ilmoittamaan kaikki kustannukset etukäteen asiakkailleen, ja näin ollen toimia vastuullisena luotonantajana Suomessa. Kun asiakas on saanut tekstiviestillä tai sähköpostitse lainaehdot, ja päättää hyväksyä ne, saa asiakas lainansa tililleen välittömästi. Useimmiten siirto kestää vain muutamia minuutteja, ennen kuin rahat näkyvät asiakkaan tilillä. Vaikka hakemus olisi tehty verkossa, saa asiakas silti tiedon siirrosta tekstiviestinä matkapuhelimeensa.

Lainaa hakiessa hakija sitoutuu noudattamaan CreditGon laatimia sopimusehtoja ja hyväksyy ne. Lainakohtaiset sopimusehdot löytyvät sähköpostitse saatavista lainaehdoista, ja yleiset sopimusehdot ovat luettavissa CreditGon nettisivuilla. CreditGon lainaa ottaessa ei tarvitse siis jonottaa pankissa tai täyttää pitkiä lomakkeita käsin, eikä myöskään selitellä mihin lainaa on ottamassa, sillä CreditGon lainapäätökset eivät perustu lainan käyttötarkoituksiin. Koska CreditGon tarjoamaa lainaa on myös mahdollista hakea joka päivä, tulee se avuksi missä ja milloin vain. Korot lainalle ovat myös suhteellisen edullisia, ja asiakas saa itse valita haluamansa maksuajan lainalleen. Tarkemmin korkoihin ja joustavan takaisinmaksun tarjoamiin vaihtoehtoihin voi tutustua CreditGon sivuilla tai olemalla yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa. Koska laina tulee maksaa kerralla takaisin, on takaisinmaksu hyvä ajoittaa esimerkiksi juuri oman palkkapäivän jälkeiselle päivälle. Lainaa on myös mahdollista maksaa pois ennen eräpäivää, eikä tästä etukäteisestä takaisinmaksusta veloiteta mitään lisäkustannuksia. Laskut lainasta lähetetään aina asiakkaalle postitse, mutta pyytäessä myös sähköinen lasku onnistuu. CreditGolta on mahdollista hakea uutta lainaa, kunhan vanha on maksettu ensin pois alta. Vanhan lainan kirjaamiseen tosin saattaa kulua muutama päivä, joten tällaisissa tilanteissa kannattaa olla yhteydessä jälleen CredtiGon asiakaspalveluun.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Lainan hakijalta edellytetään vähintään 18 -vuoden ikää. CreditGon lainaa hakevan henkilön tulisi myös asua pysyvästi Suomessa. Tämän lisäksi hakijalla tulee olla voimassa oleva matkapuhelinnumero, joka on henkilökohtainen ja lainanhakijan nimissä. Ikärajoituksen ja Suomessa asuinsijan lisäksi, hakijalla tulisi olla vakituiset tulot jolla hän pystyy kattamaan yleisesti ottaen menonsa, ja pystyy todistamaan tulonsa sekä sen hetkisen taloudellisen tilanteensa. CreditGon luotto myönnetään asiakkaan taloustilanteen ja takaisinmaksukyvyn mukaan, joten kaikkiin yrityksen esittämiin kysymyksiin tulisi vastata aina mahdollisimman rehellisesti, jotta lainanhakuprosessi sujuisi mahdollisimman nopeasti.

Pikavippi heti tilille?

CreditGon pikavipit ovat tunnettuja nopeudestaan, johon yritys panostaakin yhtenä sen tärkeimmistä toiminnan kulmakivistä. Lainaa voi hakea vuorokauden jokaisena päivänä mihin tahansa kellon aikaan, ja kaikki myönnetyt lainat maksetaan asiakkaille välittömästi. Yleensä lainasumman siirrossa asiakkaan pankkitilille kestää vain muutama minuutti. Kuitenkin, siirrot saatetaan ajoittaa asiakaspalvelun aukioloaikojen väliin eli klo 7 – 23 väliselle ajalle, joten jos harkitset siirtoa aukioloaikojen ulkopuolella, kannattaa olla yhteydessä CreditGohon ja varmistaa heidän menettelynsä.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

CreditGon tarjoama pikavippi ei velvoita asiakkaalta vakuuksia, kuten asuntoa, arvoesineitä, tai muita vakuuksia lainan hakemiseen. Myöskään lainalle ei tarvita takaajaa, vaan lainan myöntäminen riippuu lainaa hakevan henkilön luottotiedoista ja maksukyvykkyydestä. CreditGolla tarkastetaan asiakkaan luottotiedot ja sen hetkinen taloudellinen tilanne, ja päätös lainan myöntämiselle perustuu näihin tietoihin. Asiakkaasta tehdään riskiprofiili, ja tämän riskiprofiilin mukaisesti harkitaan, onko asiakkaalle mahdollista myöntää lainaa, ilman että siitä syntyisi yritykselle liian suurta riskiä.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

CreditGohon voi ottaa yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti puhelimitse. CreditGon asiakaspalvelu on avoinna klo 10 – 15 arkisin, mutta lainoihin liittyvissä asioissa lainapalvelu auttaa klo 7 – 23 välillä viikon jokaisena päivänä. CreditGon yhteystiedot löytyvät alta: CreditGo, Sturenkatu 26, 00510, Helsinki. Lainapalvelu on avoinna päivittäin kello 7 – 23. Puhelinnumero 0600 922 42 (2,95 €/min + pvm). Asiakaspalvelun aukioloajat ovat kello 10 – 15 arkisin.

Kaikki pikavipit


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Teemu Virtanen (Lainando)