CreditGuru

Parhaat vaihtoehdot vuonna 2024

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

CreditGuruCreditGuru on kansainvälinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen helppoja lainapalveluita. CreditGuru sekoittaa perinteisiä pankki-instituutioiden myöntämiä lainoja tarjoamalla niin sanottuja ”torilainoja” asiakkailleen. Erona pankkeihin, CreditGuru toimii ainoastaan verkossa, ja tästä löytyykin syy miksi CreditGurun kulut ja hinnasto ovatkin alhaisia. Yritys on palvellut jo useita satoja suomalaisia toimiessaan Suomessa. Yritys pyrkii toiminnallaan tarjoamaan helppoja ja nopeita lainoja suomalaisille, joilla on kiireellinen tarve suhteellisen pienisummaisille lainoille. CreditGurun lainat ovat nimittäin suuruushaarukassa 20 – 2050 euron välillä.

Yrityksen asiakaspalvelu pyrkii auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa, ja ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun, voi kysellä itselleen sopivaa lainaratkaisua ja takaisinmaksuaikoja tai korkoprosentteja. Koska yritys on erikoistunut pikavipit ja pikalainat -tyylisiin palveluihin, on palvelun nopeus ja helppokäyttöisyys todella tärkeää yritykselle, ja siksi se pyrkiikin panostamaan näihin täydellä teholla. Lainanhaku onnistuu nopeasti internetissä, täyttämällä helppo ja nopea kaavake. Sivut toimivat myös oivasti mobiilissa, joten lainan hakeminen esimerkiksi älypuhelimen avulla onnistuu myös todella näppärästi. CreditGurun jo vanhoille asiakkaille yritys tarjoaa myös laskutusta sähköpostitse, perinteisten postitettavien laskujen sijaan. Sähköpostitse toimitettu lasku nopeuttaa takaisinmaksutoimenpiteitä, kun kaikki laskutiedot ovat helposti klikkauksen päässä omassa sähköpostissa, ei paperisten laskujen hukkaamisesta tai unohtamisesta tarvitse huolehtia.

Kaikki pikavipit

Onko CreditGuru luotettava?

CreditGurun lainaa hakeneella asiakkaalla on aina kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa haettu laina. Lainalle tehty sopimus on mahdollista peruuttaa 14 päivän sisällä luottopäätöksen saamisesta, tai siitä, kun asiakas on saanut haltuunsa lainasopimuksen postitse. Lainan voi mahdollisesti peruuttaa ilmoittamalla peruutuksesta kirjeitse Suomen Rahoitusyhtiö Oy:lle, joka on vastuussa CreditGurun lainoista. Tämän lisäksi tietenkin CreditGurun myöntämiä lainoja koskee kaikki kuluttajalautakunnan asettamat ehdot ja määritykset liittyen asiakkaan oikeuksiin rahoituspalveluiden ja lainojen ottamisessa.

CreditGuru lyhyesti

  • Päätoimisto keskeisellä sijainnilla Helsingissä
  • Pienin mahdollinen lainasumma 20 euroa
  • Tarjoaa erikokoisia, heti tilille saatavia pikalainoja
  • Lainan määrä valittavissa väliltä 20 – 2050 euroa

CreditGuru lainatuotteet

Creditgurulla on tarjolla uusille asiakkailleen CreditGuru pikavippi -niminen pikalaina. Pikavippi on erittäin nopeasti saatavissa oleva pienempiin summiin keskittynyt lainatuote. Pikavippiä on asiakkaan mahdollista nostaa aina 20 – 2250 euron summa kerralla. Lainan hakemiseen ei edellytä asiakkaalta minkäänlaista takaajaa lainalle, tai mahdollisia vakuuksia. Ilman pakollisia takaajia tai vakuuksia laina onkin todella sopiva vaihtoehto monenlaisiin yllättäviin tilanteisiin tai hankintoihin, kuten ulkomaanmatkaan, harrastuksiin, tai muihin odottamattomiin tarpeisiin tai yllättäviin hankintoihin. CreditGurun toisena parhaana puolena on myös se, että lainahakemuksen voi lähettää yritykselle ja se otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, jokaisena viikonpäivänä. Tällaisia pikalainoihin erikoistuneita yrityksiä ei ole kovin montaa, sillä useimmiten lainahakemukset käsitellään ainoastaan yrityksen aukioloaikoina. Aukiolo 24/7 tuokin CredtiGurulle hienon kilpailuedun verrattaessa vastaavanlaisiin yrityksiin. Kaikki CreditGurun antamat pikavipit ovat pikaluottoja, joka siis tarkoittaa sitä, että niille eiole mahdollista valita pidempää maksuaikaa. CreditGurun luotoille on mahdollista valita eräpäivä joko 7, 14, 30 tai maksimissaan 90 päiväksi.

CreditGuru lainan hakeminen

Lainahakemus on nopea lähettää CreditGurulle joko verkossa täytettävällä hakemuksella, jonka saa täytettyä muutamassa minuutissa. Hakemuksessa tulee täyttää omat henkilötiedot, sekä hieman tietoja omasta sen hetkisestä taloudellisesta tilanteesta. Koska pikavippiä on helppo hakea, se on luotettava ja nopea vaihtoehto silloin, kun tarve lainalle on kiireinen, ja lainanhakija haluaa nopeasti rahaa paikkaamaan sen hetkistä budjettia. Cerkossa hakukaavakkeen avulla lainaa haettaessa, tarvitsee asiakas kuitenkin henkilökohtaisen matkapuhelinliittymän. Tämän jälkeen CreditGurun automaattinen asiakasrekisteri antaa asiakkaalle oman uniikin PIN -koodin, jonka avulla asiakkaan on entistä helpompaa hakea lainaa tulevaisuudessa. Sen jälkeen, kun asiakkaan hakemuksen sisältämät tiedot on tarkastettu, lähetetään asiakkaalle päätös lainasta aina lähes välittömästi. CreditGurunn laina ei sisällä lainkaan piilokuluja, vaan kaikki maksut on ilmoitettu selkeästi heidän verkkosivuillaan, ja lainaan liittyvät sekä yleiset yritystiedot löytyvät myös lainahakemuksesta. CredtGurulla pyritään läpinäkyvään toimintaan, ja siksi ilmoittamaan kaikki kustannukset etukäteen asiakkaille, jotta yritys pystyisi vahvistamaan kuvaansa vastuullisesta luotonantajasta Suomen markkinoilla. Kun asiakas on saanut itselleen sähköpostitse lainaehdot, ja päättänyt hyväksyä ehdot, lähetetään asiakkaalle hänen lainaamansa summa hänen tililleen viipymättä. Useimmiten siirto kestää vain muutaman minuutin ennen kuin rahat siirtyvät asiakkaan tilille. Vaikka hakemus tehdään internetissä, saa asiakas silti siirrosta ilmoituksen tekstiviestinä matkapuhelimeensa.

Lainaa anoessa hakijan tulee sitoutua noudattamaan CreditGurun sopimusehtoja, ja hyväksyä ehdot niihin tutustumisen jälkeen. Lainakohtaiset sopimusehdot saa asiakas sähköpostitse lähetettävästä lainaehto -dokumentista, ja yleiset sopimusehdot on luettavissa CreditGurun verkkosivuilla. CreditGurun pikavippiä hakiessa ei asiakkaan tarvitse jonotella pankissa ja täyttää vaikeita lomakkeita käsin, eikä myöskään kertoa mihin lainaa on ottamassa, sillä CreditGurulla ei katsota lainan käyttötarkoitusta hakemusta käsitellessä. Koska CreditGurun pikavippejä voi hakea joka päivä mihin kellon aikaan hyvänsä, on se auttamassa rahapulassa missä ja milloin vain. Korot pikavipille ovat myös kohtuullisen edullisia, sekä lisäksi asiakas saa itse valita haluamansa maksuajan lainalleen. Tarkemmin korkoihin ja takaisinmaksuehtoihin ja aikoihin voi tutustua CreditGurun verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä yrityksen osaavaan asiakaspalveluun. Koska laina on kertalaina, se täytyy myös kuitenkin maksaa kerralla takaisin, on takaisinmaksu myös hyvä ajoittaa esimerkiksi palkkapäivän jälkeen. Lainaa on myös mahdollista maksaa pois osittain ennen eräpäivää, ja tästä etukäteen maksettavasta osasta ei veloiteta mitään lisäkustannuksia. Lainan lasku lähetetään aina asiakkaalle kirjeitse, mutta asiakkaan halutessa myös sähköinen lasku onnistuu. CreditGurun pikavippiä on mahdollista hakea uudelleen, kunhan vanha pikavippi on ensin maksettu pois alta. Vanhan lainan kirjaamisessa maksetuksi saattaa kulua hetki, joten uutta lainaa haettaessa heti vanhan jälkeen, kannattaa olla yhteydessä jälleen CreditGurun asiakaspalveluun.

Kuka voi hakea pikavippiä?

CredinGurun Lainaa hakevan henkilön tulee olla vähintään 18 -vuotias. Lisäksi CreditGurun lainaa hakevan henkilön tulisi myös asua Suomessa pysyvästi. Lisäksi hakijalla tulisi olla voimassa oleva suomalainen matkapuhelinnumero, joka on henkilökohtainen ja lainanhakijan nimiin kirjattu. Hakijalla tulisi myös olla vakituiset tulot, joilla hän pystyy kattamaan menonsa, sekä pystyy todistamaan tulonsa ja sen hetkisen taloudellisen tilanteensa. CreditGurun pikavippi myönnetään asiakkaan taloustilanteen ja takaisinmaksukyvyn mukaan, joten kaikkiin yrityksen esittämiin kysymyksiin tulisi vastata aina mahdollisimman rehellisesti, jotta lainanhakuprosessi sujuisi mahdollisimman nopeasti.

Pikavippi heti tilille?

CreditGurun lainat ovat erittäin nopeita jopa pikalainoiksi, ja yritys panostaakin nopeuteen yhtenä sen tärkeimmistä toimintaperusteista. Lainaa voi hakea aina vuorokauden jokaisena päivänä mihin tahansa kellon aikaan, ja kaikki myönnetyt lainat maksetaan asiakkaille välittömästi. Yleensä lainasumman siirrossa asiakkaan pankkitilille kestää vain muutama minuutti. Kuitenkin, siirrot saatetaan ajoittaa asiakaspalvelun aukioloaikojen väliin eli klo 7 – 23 väliselle ajalle, joten jos harkitset siirtoa aukioloaikojen ulkopuolella, kannattaa olla yhteydessä CreditGurun ja varmistaa heidän menettelynsä.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

CreditGurun tarjoamat lainat eivät velvoita asiakkaalta vakuuksia, kuten asuntoa, arvoesineitä, tai muita vakuuksia lainan hakemiseen. Myöskään lainalle ei tarvita takaajaa, vaan lainan myöntäminen riippuu lainaa hakevan henkilön luottotiedoista ja maksukyvykkyydestä. CreditGurulla tarkastetaan asiakkaan luottotiedot ja sen hetkinen taloudellinen tilanne, ja päätös lainan myöntämiselle perustuu näihin tietoihin. Asiakkaasta tehdään riskiprofiili, ja tämän riskiprofiilin mukaisesti harkitaan, onko asiakkaalle mahdollista myöntää lainaa, ilman että siitä syntyisi yritykselle liian suurta riskiä.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

CreditGuruun voi ottaa yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti puhelimitse. CreditGurun asiakaspalvelu on auki klo 10 – 15 arkisin, mutta CrediGurun lainapalvelu auttaa asiakkaitaan lainoihin liittyvissä asioissa klo 7 – 23 välillä viikon jokaisena päivänä. CreditGurun yhteystiedot löytyvät alta. CreditGuru, Sturenkatu 26, 00510 Helsinki. Lainapalvelu on avoinna päivittäin kello 7 – 23. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0600 922 42 (2,95 €/min + pvm). Asiakaspalvelun on avoinna kello 10 – 15 kaikkina arkipäivinä.

Kaikki pikavipit


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Tommi Mäkinen (Lainando)