Creditstar

Parhaat vaihtoehdot vuonna 2024

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

CreditstarSuomeen rekisteröity yritys Creditstar Finland Oy toimii osana Credistar Groupia. Kyseessä on kansainvälinen useassa maassa toimiva verkkoluottoyritys, joka tarjoaa pikavippiä ja verkkopankkitoimintaa asiakkailleen. Creditstar Group on toiminut lainamarkkinoilla jo vuodesta 2006 lähtien. Suomen markkinoilla toiminta on alkanut hieman myöhemmin.

Creditstar tarjoaa asiakkailleen luottotilin, jossa suurin luoton määrä on 2 000 €, ja jossa laina-aika on kuukaudesta 12 kuukauteen. Luottotilin avaaminen on asiakkaalle täysin ilmaista ja kuluja syntyy vasta, kun teet nostoja luottotililtä.

Kaikki pikavipit

Onko Creditstar luotettava?

Creditstar Finland Oy on Suomeen rekisteröity yritys, joka toimii vastuullisten ja eettisten toimintaperiaatteiden mukaisesti. Yrityksen korkealaatuisen riskianalyysin ja päätöksentekoalgoritmien avulla he pystyvät tekemään oikeita ja vastuullisia luottopäätöksiä, jotka noudattavat lainsäädäntöä.

Muistathan myös, että sinulla on aina kuluttajana kuluttajansuojalain nojalla oikeus peruuttaa 14 päivän sisällä laina, jonka lainasopimuksen allekirjoitit netin tai puhelimen välityksellä. Lainan voi peruuttaa siinä tapauksessa, jos se ei vastannutkaan sitä, mitä oli sovittu.

Creditstar lyhyesti

 • Ikäraja lainan hakemiselle: 18 vuotta.
 • Pikavippi summa: 50 – 2 000 €
 • Maksuaika: 1 – 12 kuukautta
 • Pikavippi heti tilille: rahat tilille 15 minuutissa onnistuu
 • Pikalainaa voi hakea milloin vaan
 • Takausta tai vakuuksia ei vaadita
 • Luottoa voi hakea helposti puhelimella tai tietokoneella
 • Cresitstar Tililuotto toimii kuten virtuaalinen luottokortti
 • Ei tilin avaamiseen tai hallintoon liittyviä kuluja
 • Todellinen vuosikorko 70,58 % – 121,63 %
 • Esimerkkilaina: 500 € pikavippi, maksuaika 12 kuukautta. Maksat lainasta yhteensä 12 kpl lyhennyseriä, 61,88 euron jokainen. Lainan todellinen vuosikorko on tällöin noin 119,59 % ja lainan kokonaiskulut 742,56 €.

Creditstar lainaa

Kuka voi hakea pikavippiä

Creditstarilta voivat hakea lainaa kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Pikalaina voidaan myöntää tietyin edellytyksin. Lainan hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa. Mikäli sinulla on esimerkiksi maksuhäiriömerkintä, sinulle ei myönnetä lainaa. Mitään vakuuksia tai takaajia ei lainaan tarvita.

Lainan hakijan on joko asuttava vakituisesti Suomessa, omattava asumislupa tai oltava Suomen kansalainen, jotta laina voidaan myöntää.

Lainahakemukseen syöttämäsi tiedot tunnistetaan joko nettipankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta hyväksi käyttäen. Tarvitset siis lainaa varten suomalaisen pankkitilin nettipankkitunnuksilla. Tämän lisäksi tarvitset puhelinnumeron ja toimivan sähköpostiosoitteen.

Luottotilin hakeminen onnistuu netin välityksellä mihin kellonaikaan tahansa, eikä lainahakemuksen jättämiseen liity minkäänlaisia kuluja.

Creditstar luottotili

Yrityksen tarjoama lainatuote on nimeltään luottotili, ja se muistuttaa sen toiminnalta hyvin paljon kulutusluottoa tai joustoluottoa. Kun pikalaina on myönnetty sinulle, voit tehdä luottotililtä nostoja omalle pankkitilillesi silloin kun tarvitset ja haluamasi suuruisissa erissä aina sinulle myönnettyyn luottorajaan saakka. Se toimii siis hyvin paljon samaan tapaan kuin luottokortti.

Tililuotto toimii siten, että maksat kuluja ainoastaan nostamastasi lainasta. Voit siis halutessasi hakea hieman isompaa pikavippiä, mutta nostaa siitä vain osan. Maksuaikaa lainalle on tarjolla yhdestä kuukaudesta 12 kuukauteen.

Saat joustavuutta maksuaikatauluun palvelussa, sillä voit maksaa lainasi etuajassa takaisin ilman ylimääräisiä kuluja. Sinun on myös mahdollista hakea halutessasi lyhennysvapaita kuukausia.

Lainaa voi maksaa takaisin joko minimilyhennyserien mukaan, tai voit halutessasi maksaa lainaa takaisin sitä suuremmissa erissä, vaikka kerralla pois jos niin haluat. Tällöin maksat lainasta kuluja vain niiltä kuukausilta, jolloin sinulla oli luottoa. Mikäli haluat maksaa lainan takaisin etuajassa, onnistuu se ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun, jonka jälkeen voit tehdä maksun asiakaspalvelusta saatujen ohjeiden mukaan.

Pikavipit, korko ja kustannukset

Lainan todellinen vuosikorko on 70,58 % – 121,63 %. Sen suuruus riippuu lainalle valitsemastasi summasta sekä maksuajasta. Creditstar nettisivuilta löytyvällä lainalaskurilla voit vertailla lainan kustannuksia, kuten minimilyhennyseriä sekä korkoa.

Kuten yleensä myös muissa joustoluotoissa, peritään Creditstar joustoluoton nostamisesta nostoprovisio nimellisen vuosikoron lisäksi. Nostoprovision suuruus on 6 % nostetusta summasta.

Voinko pitää lyhennysvapaita kuukausia?

Mikäli arjessa on tullut yllättäviä rahanmenoja sen jälkeen kun pikavippi on otettu, voit halutessasi hakea joustoa lainasi maksuaikatauluun hakemalla lyhennysvapaata maksuaikaa. Lyhennysvapaata voi hakea 5 päivästä aina 30 päivään asti.

Voit hakea 5 – 30 päivän pituista lyhennysvapaata, kun kirjaudut sivustolle sisään käyttäen saamiasi tunnuksia. Lyhennysvapaan ajan myötä seuraavan sekä myös kaikkien tulevien maksujen eräpäivä siirtyy eteenpäin. Jotta lyhennysvapaan hakemus voidaan vahvistaa, tulee maksaa lyhennysvapaasta käsittelymaksu.

Esimerkkitapauksena otettakoon seuraava esimerkki: Olet ottanut luottotilin ja tehnyt noston, jonka lyhennysaika on 5 kuukautta. Kuitenkin kolmannen kuukausittaisen lyhennyserän jälkeen haluat pitää 15 päivän lyhennysvapaan ennen kuin seuraava lyhennys koittaa. Mikäli ensimmäiset kuukausilyhennykset osuivat kalenterissa vaikkapa 9. päivälle, siirtyy lyhennysvapaan käyttämisen jälkeen kaikkien seuraavien lyhennyserien eräpäivä 24. päivään.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia hakeaksesi lainaa. Tarvitset ainoastaan säännölliset tulot sekä todisteet maksukyvystä liitteeksi lainahakemukseen. Tähän soveltuu esimerkiksi palkkakuitti, tiliote tai vaikkapa tosite eläkkeestä.

Kuinka lainaa haetaan?

Voit tehdä henkilökohtaisen Creditstar luottotilin hakemuksen netin kautta mihin kellonaikaan tahansa. Voit tehdä hakemuksen silloin, kun luot käyttäjätilin palveluun. Voit myös tehdä ensin palveluun tilin, ja hakea luottotilin käyttöönottamista vasta myöhemmin tarvitessasi sitä. Hakemuksia käsitellään aina asiakaspalvelun ollessa auki, eli maanantaista sunnuntaihin kello 9 – 21.

Jotta voit käyttää luottotiliä, on sinun ensin tehtävä käyttäjätili järjestelmään. Ilmaisen tilin rekisteröiminen onnistuu palvelussa ennen kuin täytät ensimmäisen luottohakemuksen. Tämän tekemisessä menee yleensä alle kymmenen minuuttia.

Jos sinulla on ollut jo aikaisemmin luottotili, pelkkä hakemuksen täyttäminen riittää. Voit silloin valita haluamasi luoton määrän sekä maksuajan suoraan lainalaskurin kautta. Tällöin lainahakemuksen tekemisessä menee ainoastaan pari minuuttia.

Asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi kaikkien lainaa hakevien on läpäistävä henkilöllisyyden vahvistus samalla kun luottoa haetaan ensimmäistä kertaa. Tunnistus onnistuu joko mobiilivarmennetta tai verkkopankkitunnuksia hyväksi käyttäen.

Pikavippi heti tilille?

Creditstar luottotili on mahdollista saada melko nopeasti tilille. Creditstarilla on tili useimmissa pankeissa, jolloin luottohakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat tulevat sinun pankkitilillesi pankin sisäisen siirron kautta. Pankkisiirrossa kuluva aika vaihtelee hieman pankeittain ja riippuu pankin järjestelmästä. Yleensä pankkisiirrossa kestää noin 15 minuuttia.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä kello 09 – 21. Palveluun voi ottaa yhteyttä joko sähköpostin tai puhelin välityksellä. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 425 99688 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@creditstar.fi. Yrityksen osoite on c/o Business Center Aleksi, Aleksanterinkatu 15 B, 6. kerros, 00100 Helsinki. Creditstar Finland Oy Y-tunnus on 2301802-7

Kaikki pikavipit


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Juha Koronen (Lainando)