Easycredit

Parhaat vaihtoehdot vuonna 2024

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

EasycreditEasycredit on rahoituspalvelu, joka on toiminut jo yli kymmenen vuotta Suomen markkinoilla. Se tarjoaa erilaisia pikalainoja kuluttajille. Se on tunnetun Credigo-palvelun rinnakkaispalvelu. Palvelusta on mahdollista saada pikavippi heti tilille. Nopeimmissa tapauksissa laina on tililläsi noin vartin kuluessa. Maksuaika lainalle määräytyy haetun lainasumman mukaan. Lainan ennenaikainen maksaminen takaisin onnistuu palvelussa helposti täysin ilman lisäkustannuksia.

Yritys myöntää summaltaan 100 – 5 000 € lainoja kaikille kuluttajille, jotka täyttävät tietyt ehdot. Hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt, hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa, sekä myös suomalainen pankkitili nettipankkitunnuksilla. Hakijan luottotietojen tulee olla moitteettomat, jotta pikavippiä on mahdollista saada. Eli mikäli olet menettänyt luottotiedot tai olet saanut maksuhäiriömerkinnän, et valitettavasti voi hakea palvelun kautta lainaa.

Easycredit myöntää lainoja ainoastaan kuluttajille eli yksityishenkilöille. Yritykset eivät siis voi hakea palvelusta lainaa. Suomessa yritys aloitti toimintansa vuonna 2006, eli kokemusta Suomen markkinoista yritykseltä löytyykin jo pitkältä aikaa. Easycredit pikavippi on täysin vakuudeton luotto, johon et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Lainan hakeminen onnistuu helposti ja vaivatta netin välityksellä. Lainahakemuksen täyttäminen sujuu yleensä alle kymmenessä minuutissa, ja lainatarjouksen palvelusta saa noin 15 minuutissa. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä saamasi lainatarjous vielä sido sinua ottamaan lainaa.

Kaikki pikavipit

Onko Easycredit luotettava?

Yritys on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 2006 lähtien. Se noudattaa toiminnassaan vastuullista luotonantotapaa ja myöntää luottoja samalla huolehtien asiakkaiden turvallisuudesta sekä yksityisyydestä. Yritys tarjoaa lainoja selkeillä lainaehdoilla ja tarjoaa asiakkaille ilmaisen asiakaspalvelun.

Sekä Credigo että Easycredit ovat Suomessa toimivan Northmill Oy:n toiminimiä, joiden kautta asiakkaille myönnetään pikavippejä ilman takaajia tai vakuuksia. Northmill Oy on Ruotsalaisen Northmill AB:n omistuksessa.

Ruotsalainen Northmill AB toimii Ruotsin Finanssivalvonnan lisensoimana kulutusluottoinstituuttina. Sen lisäksi yhtiö on SKEF:n perustajajäsen, joka on Ruotsin kulutusluotonantajien ammattijärjestö. Sekä samalla myös ruotsalaisen FinTech-yhdistyksen perustajajäsenenä.

Northmill Oy on Suomeen rekisteröity suomalainen yhtiö, joka toimii Suomen Aluehallintoviraston rekisteröimänä ja valvomana luottoja tarjoavana yhtiönä, joka noudattaa kaikkia Suomessa säädettyjä lakeja ja velvoitteita.

Sinulla on myös kuluttajana kuluttajansuojalain nojalla aina 14 päivän peruutusoikeus pikavippiin tai kulutusluottoon, jonka olet ottanut netin välityksellä. Voit siis perua ottamasi lainan, jos se ei jostain syystä vastaakaan sovittua.

Easycredit lyhyesti

 • Ikäraja lainan hakemiselle: 20 vuotta.
 • Hae lainaa, summa: 100 – 5 000 €
 • Lainan tyyppi: kulutusluotto / pikavippi
 • Maksuaika lainalle: 12 – 98 kuukautta
 • Lainan hakeminen onnistuu netin välityksellä
 • Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä lainatarjous sido sinua mihinkään.
 • Kaikki yrityksen pikalainat ovat vakuudettomia eivätkä vaadi takaajaa.
 • Lainan maksu pankkitilille tapahtuu noin 15 minuutissa.
 • Todellinen vuosikorko 46,69 – 49,77 %.
 • Yritys on toiminut jo yli 10 vuoden ajan suomessa
 • Esimerkkilaina: Kun haet Easycreditiltä 400 € lainaa, on lainan avausmaksu 10 % lainan summasta. Lainan nimellinen vuosikorko on 22,21 %, ja todellinen, kulut huomioiva vuosikorko on tällöin 49,90 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus sen koko laina-ajalta on 494,70 € 12 kuukauden maksuajalla.

Kuka voi hakea pikavippiä

Lainan hakemiseen vaaditaan 20 vuoden ikä. Lainaa voivat hakea kaikki luottokelposet henkilöt, jotka ovat tähän asti hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Luottotietojen tulee siis olla kunnossa, jotta lainaa voi palvelusta saada.

Lainan hakijan on asuttava pysyvästi Suomessa, minkä lisäksi hakijalta vaaditaan suomalainen pankkitili verkkopankkitunnuksilla, tai vaihtoehtoisesti mobiilitunnistautumiseen tarvittavat tunnukset.

Kuinka voin hakea lainaa?

Easycredit pikavippiä on nopea hakea, ja lainasumma on mahdollista saada tilille niinkin nopeasti kuin 15 minuutissa. Yritys tekee kaikista luottoa hakevista erikseen luottoarvion, jonka perusteella se tekee luottopäätöksen. Mikäli yritys katsoo, että hakijan tulot eivät ole riittävät haettuun lainasummaan, voi olla että palvelusta tarjotaan mahdollisesti pienempää lainasummaa. Lainan hakeminen palvelusta onnistuu mihin kellonaikaan tahansa. Lainahakemuksia käsitellään aina palvelun ollessa auki, eli arkisin kello 9 ja 20 välillä ja lauantaisin kello 10 – 18.

Pikalaina, mitä palvelusta voi hakea, on summaltaan 100 – 5 000 €. Lainan maksuaika riippuu valitusta lainasummasta, ja se vaihtelee 12 ja 86 kuukauden väliltä. Hakijan tunnistus palvelussa tehdään käyttäen hyväksi joko verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Lainaa voi siis hakea silloinkin, kun puhelimessa on käytössä prepaid-liittymä. Lainahakemukseen ei tarvita mitään liitteitä, eli lainahakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti. Sinulla voi olla kerrallaan aina vain yksi Easycredit pikavippi. Kun olet maksanut edellisen lainasi kokonaisuudessaan, voit ottaa vasta sen jälkeen uuden lainan.

Easycredit ja Credigo

Easycredit ja Credigo ovat molemmat Northmill Oy:n tarjoamia pikalainapalveluita. Näistä Credigo on keskittynyt lyhyempiaikaisiin pikavippeihin, kun taas Easycredit tarjoaa pidempiä laina-aikoja pikalainoille, jolloin kuukausilyhennys jää summaltaan pienemmäksi.

Muilta osin palvelut ovat hyvin saman tyyppisiä. Lainahakemuksien käsittelyssä menee molemmissa palveluissa yhtä kauan aikaa. Kummassakin palvelussa laskun eräpäivä on sama, ja myös asiakaspalvelu on avoinna samaan aikaan. Asiakaspalvelu toimii sujuvasti, ja palveluun voi ottaa yhteyttä myös reaaliajassa toimivan helpon chat-palvelun kautta.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Pikavipit ovat yleensä lyhyen laina-ajan pikalainoja, joihin ei tarvita minkäänlaisia vakuuksia eikä takaajia. Easycredit palvelusta voi hakea pikalainaa, johon ei vaadita mitään vakuuksia tai takaajia. Palvelusta tarjotun luoton määrään vaikuttavat lähinnä hakijan tulot, joiden perusteella lainan maksimisumma määräytyy.

Pikavippi heti tilille?

Palvelusta on mahdollista saada pikavippi kohtuullisen nopeasti tilille. Lainahakemuksen täyttämiseen palvelussa menee noin 10 minuuttia. Kun lainahakemus on jätetty, menee sen käsittelyssä noin 15 minuuttia, jonka jälkeen saat luottotarjouksen. Mikäli hyväksyt luottotarjouksen, maksetaan laina pankkitilillesi, ja se on mahdollista saada noin vartissa, riippuen hieman pankistasi. Pikavipit on siis mahdollista saada omalle pankkitilille nopealla aikataululla.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 09 – 20 välisenä aikana. Lauantaisin palvelua saa kello 10 – 18 välillä, sunnuntaisin palvelu on suljettu. Lainan hakeminen onnistuu kuitenkin netin kautta minä päivänä tahansa ja mihin kellonaikaan tahansa.

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä kolmella eri tavalla. Ne ovat chat, puhelin sekä sähköposti. Chat löytyy Easycredit nettisivun oikeasta alareunasta. Asiakaspalveluun voi soittaa puhelimella numeroon 09 3158 5983 ja sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@easycredit.fi. Northmill Oy Y-tunnus on 2680454-1 ja osoite Bulevardi 14 B, 00120, Helsinki.

Kaikki pikavipit


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Teemu Virtanen (Lainando)