Ege

Parhaat vaihtoehdot vuonna 2024

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

EgeEge on uudehko pikalainoja tarjoava rahoitusalan yritys, joka on keskittynyt niin pikavippeihin, luottoihin, kuin pikalainoihinkin. Egen lainoja voivat hakea kaikki yli 19 -vuotiaat suomalaiset, jotka omistavat verkkopankkitunnukset johonkin suomalaiseen pankkiin. Ege myöntää myös asiakkailleen vakuudettomia pikavippejä, joita on mahdollista hakea myös tekstiviestillä tai puhelimitse.

Ege on suomalainen yritys, jonka pääkonttori toimii Helsingissä Bulevardilla. Yritys on palvellut jo monia suomalaisia asiakkaita yllättävissä tilanteissa ja erilaisilla suuremmissa hankinnoissa. Egen suosituin tuote on heidän pikavippinsä, jonka nostaminen onkin vaivaton ja erittäin nopeaa. Egen tarjoamaa lainaa uudet asiakkaat voivat hakea 100 – 2 800 euron väliltä, heille myönnetyn luottokaton rajoissa. Pääpiirteisesti rahojen saamiseen menee muutama arkipäivä, mutta yritys tarjoaa myös pikapalvelun, jonka avulla laina on mahdollista saada pikavippi heti tilille; taatusti alle puolessa tunnissa.

Lainaa rahaa Egen kautta nyt!

Onko Ege luotettava?

Egen lainoja koskee kuluttajasuojalain määräämä lainojen 14 päivän peruutusoikeus. Peruutusoikeus tarkoittaa sitä, että asiakas halutessaan voi peruuttaa lainan aina 17 päivän ajan lainan myöntöpäätöksestä, jos katuu lainan ottoa, tai lainan perumiselle on jokin henkilökohtainen peruste.

Pelkän kuluttajasuojalain lisäksi, Ege panostaa myös tekniseen turvallisuuteen. Ege on suojannut palvelimensa tarpeellisilla ohjelmilla, ja pitää huolta ohjelmien kuin virusturvan ajantasaisuudesta tietoturvan varmistamiseksi. Kaikki Egen tietoliikenneyhteydet ovat suojattuja https -protokollalla, joka koskee niin tietoliikenneyhteyksiä yhteistyökumppaneiden web -järjestelmiin kuin myös verkkopankkeihin.

Tämän lisäksi Ege huolehtii myös asiakkaidensa tyytyväisyydestä. Jos asiakkaalla sattuisi syntymään erimielisyyksiä lainasta Egen kanssa, eikä erimielisyyttä pystytä ratkaisemaan osapuolten välisillä keskusteluilla, on lainanhakijalla oikeus vetää asia käsiteltäväksi kuluttajariitalautakuntaan. Jos kuluttajariitalautakunta katsoo erimielisyyden tuomioistuimen ratkaistavaksi, tulee kuluttajan nostaa kanne joko oman asuinpaikkansa yleiseen alioikeuteen, tai mahdollisesti myyjän kotikunnan alioikeuteen, eli Helsingin käräjäoikeuteen. On rohkeaa, että Egellä on kerrottu selkeästi, miten asiakkaan tulisi erimielisyyksissä toivoa, ja Egen sivuilla on annettu yhteystiedot puhelinnumeroa myöten kuluttajalautakuntaan. Tämä kertookin jotain yrityksen asiakaspalvelun tasosta, sekä myös heidän itsevarmuudestaan siitä, että erimielisyyksiä ei kovin äkkiä pääse syntymään. Tämä pieni seikka lisää tietyllä tapaa luotettavuutta Egeen suhteellisen paljon.

Ege lyhyesti

  • Täysin suomalainen rahoitusalan yritys
  • Sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin Bulevardilla
  • Yrityksen peruspilarina asiakastyytyväisyys ja joustavat lainat
  • Tarjoaa nopeita pikalainoja
  • Tarjolla pikalainat uusille asiakkaille 100 – 2 800 euron väliltä

Ege

Ege lainatuotteet

Ege tarjoaa todella nopeaa pikalainaa asiakkailleen. Lainaa on ensimmäisellä kerralla mahdollista hakea aina 100 – 2 800 euron väliltä, ja lainan hankkimiselle ei välttämättä vaadita verkkopankkitunnuksia. Jos kuluttaja haluaa tosin hakea lainaa netissä, ovat verkkopankkitunnukset välttämättömät. Lainan hakeminen Egen sivuilla nettikaavakkeen avulla on helppoa, ja täysin ilmaista, mutta tunnistautuminen tulee sivuille tehdä verkkopankkitunnuksilla. Jos asiakas tahtoo, on lainaa myös mahdollista hakea tekstiviestillä, mutta tästä veloitetaan erillinen tekstiviestimaksu. Tekstiviestimaksu on 1,90 euroa per tekstiviesti. Lainan hakemisen jälkeen saa asiakas vahvistusviestin, johon tulee vielä kerran vastata tekstiviestillä. Näin ollen tekstiviestillä lainan hakemiselle tulee lisäkustannusta yhteensä 4 euroa, joten verkossa lainan hakeminen on kannattavampaa taloudellisesti. Netissä täytettävässä lainahakemuksessa kysellään hakijalta hänen talouteensa liittyviä kysymyksiä, joiden perusteella annetaan luottopäätös, ja määritellään luottokatto hakijalle, jos päätös lainalle on myönteinen. Tämän jälkeen tulee lainatarjous allekirjoittaa sähköisesti, ja lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen lainatut rahat siirretään asiakkaan tilille 2 arkipäivän kuluessa. Jos asiakas tahtoo kuitenkin vastaanottaa rahat heti, on hänen mahdollista käyttää Egen tarjoamaa lisäpalvelua nopeammalle rahasiirrolle. Egen Ekspress -palvelun avulla on mahdollista saada pikavippi heti omalle tililleen viimeistään 30 minuutin kuluessa lainatarjouksen hyväksymisestä. Egen Ekspress -palvelun voi asiakas halutessaan tilata joko verkkosivujen itsepalvelussa, tai mahdollisesti tekstiviestillä.

Lainan takaisinmaksua varten asiakkaalle lähetetään lasku sähköpostiin, ja tulevat laskut on aina mahdollista tarkistaa Egen verkkosivuilta, jossa näkyy lainan sen hetkiset tiedot, maksettu osuus, jäljellä oleva osuus, sekä kuukausittaiset laskut.  Asiakkaalla on myös mahdollista olla saman aikaisesti useita avoimia Egen lainoja rinnakkain. Asiakas voi hakea uutta lainaa jo olemassa olevan lainan tilille hänelle myönnetyn luottorajan puitteissa, kunhan asiakkaan sen hetkisestä lainoista ei yksikään ole erääntynyt. Jos jokin lainoista olisi erääntynyt tai vaihtoehtoisesti luottoraja täynnä, voi asiakas hakea uutta lainaa jälleen, kunhan on ensin maksanut kokonaan entisen lainansa.

Egen tarjoamalle pikavipille on mahdollista valita takaisinmaksuajaksi joko 14, 28 tai 30 päivää. Jos asiakas valitsee makuajaksi 28 päivää, on laina mahdollista maksaa takaisin kahdessa erässä kahden viikon välein. Ege tarjoaa myös asiakkailleen ominaisuuden, jonka avulla eräpäivää on mahdollista siirtää aina 8 päivää kerrallaan. Palvelu on tosin maksullinen, ja jokaisesta 8 päivästä tulee maksaa siirtokulu. Erityspalveluiden hinnastoon kannattaa tutustua tarkemmin Egen sivuilta, tai epäselvissä tapauksissa olla asiakaspalveluun yhteydessä.

 Kuka voi hakea pikavippiä?

Egen pikalainan hakemiseen tulee olla vähintään 20 -vuotias henkilö, joka asuu Suomessa vakituisesti ja on Suomen kansalainen. Hakijalla ei tule olla luottohäirintämerkintöjä, tai muuten hakemus hylätään. Hakijan tulee myös todistetusti olla hoitanut raha-asiansa tähän mennessä moitteettomasti. Hakijoilla tulisi olla suomalaiset verkkopankkitunnukset, joilla pystyy tunnistautumaan lainaa haettaessa. Verkkopankin avulla lainahakemuksen voi lähettää jos asiakas käyttää joko Nordean, Sammon, Säästöpankin, Aktian, POP Pankin, tai OKOn pankkia omana kotipankkinaan. Jos asiakas on jonkin yllä mainitun pankin asiakas, muttei vielä omista verkkopankkitunnuksia, voi niitä hakea asioimalla oman pankkinsa lähikonttorissa. Egen pikavipit ovat vakuudettomia, mutta tämän vuoksi myös hakijan luottotiedot tarkistetaan huolellisesti, ja päätös lainan myöntämisestä tehdään asiakkaasta tehdyn riskianalyysin perusteella.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Ege-lainaan ei tarvitse vakuuksia, vaan laina on täysin vakuudeton, eikä myöskään velvoita takaajaa lainaajalle. Sen sijaan hakijan tulee olla yli 19 -vuotias Suomen kansalainen ilman luottohäiriömerkintöjä. Egen luotonantaja tarkistaa aina asiakkaan tiedot lainahakemuksen saapuessa. Luotonantaja tarkistaa ja varmistaa hakijan perus- ja luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä tai mahdollisesti muusta luottotietojärjestelmästä. Lainanhakijan henkilötiedot tarkistetaan lisäksi väestötietojärjestelmästä. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että lainhakija antaa mahdollisimman tarkat, ja todenmukaiset tiedot itsestään täyttäessään lainahakemusta. Jos luotonantaja katsoo oman harkintansa mukaan, ettei lainaa voida myöntää kyseisellä hakijalle, on luotonantajalla oikeus olla ilmoittamatta perusteluja kielteiselle päätökselle. Egen lainojen luotonantaja pitää myös yllä asiakasrekisteriä, jossa Egen asiakkaan rekisteröityjä tietoja käytetään sen hetkisen asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitämiseen. Niin luotonantajalla kuin saman konsernin yhtiöillä, sekä yhteistyökumppaneilla, on annettu oikeus asiakasrekisterin tietojen käyttöön Suomen henkilötietolain mukaisesti, esimerkiksi suoramarkkinointiin. Lainanhakijan tulee lainaa hakiessaan hyväksyä kyseiset ehdot omien tietojensa käsittelystä henkilötietolain mukaisesti. Tietoja ei kuitenkaan koskaan jaeta kolmansille osapuolille tai EU -alueen ulkopuolelle.

Yhteystiedot

Egeen on mahdollista olla yhteydessä joko puhelimitse, sähköpostitse, tai vierailemalla paikan päällä Egen toimistolla, joka sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin Bulevardilla. Asiakaspalvelun puhelin palvelee asiakkaita toimiston aukioloaikoina, eli arkisin klo 9 – 17 välillä. Toimisto ja puhelinpalvelu ovat kiinni viikonloppuisin ja muina juhlapyhinä. Toimiston ollessa kiinni, voi Egeen ottaa yhteyttä sähköpostitse.

Egen yhteistiedot ovat Ege Finance Oy, Y-tunnus: 2229805-5, Osoite: Bulevardi 7, 00120 HELSINKI. Asiakaspalvelun puhelin: 0600-15858 (1,20 €/min), sähköposti: info@ege.fi. Aukioloajat: arkisin klo 9.00 – 17.00.

Lainaa rahaa Egen kautta nyt!


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Tommi Mäkinen (Lainando)