Pikavippivertailu (2024)

Pikavippi on pieni ja lyhytaikainen laina, joka yleensä käytetään kuluttamiseen tai arjessa vastaan tulevien yllättävien ja äkillisten menojen kattamiseen. Pikavippiä voi hakea netin kautta niitä myöntävistä yrityksistä. Pikavippi myönnetään yleensä ilman vakuuksia tai takaajia. Tästä syystä pikavippien hakeminen sujuu paljon perinteisiä pankkilainoja nopeammin. Voit hakea pikavippiä helposti ja nopeasti vaikka kotisohvalta käsin. Pankkilainoissa hakijalta vaaditaan usein lukuisia vierailuita pankin konttoriin ja useiden erilaisten paperien täyttämistä. Pikavippien kohdalla prosessi on huomattavasti paljon nopeampaa. Halvin pikavippi netistä löytyy aina vertailemalla eri lainapalveluiden tuotteita keskenään. Me olemme tehneet vertailun sinulle erittäin helpoksi.

Yksi syy pikavippien suosioon on se, että lainapalvelut eivät kysy lainan hakijalta sitä, mihin hakija aikoo rahan käyttää. Pikavipin voi siis käyttää mihin tarkoitukseen tahansa. Markkinoilta löytyy eri kokoisia pikavippejä sadoista euroista aina tuhansiin euroihin asti. Maksuaika pikavipeillä vaihtelee riippuen lähinnä vipin suuruudesta. Tyypillisesti maksuajan pituus on kuukaudesta kolmeen kuukautta. Pikavippien nopeus tekee niistä erinomaisia lainatuotteita erityisesti äkillisiin ja akuutteihin menoihin. Niitä voi hyvin käyttää myös suunniteltujen menojen kattamiseen. Usein kuitenkin suurempiin hankintoihin käytetään kulutusluottoja, sillä niiden summat ovat usein pikavippejä suurempia ja niille saa myös pidemmän maksuajan verrattuna pikavippeihin.

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

Pikavippi vertailu kannattaa

Pikavipit ovat vuosien mittaan saaneet osakseen paljon kritiikkiä erityisesti mediassa. Kuluttajien parissa suhteutuminen kyseisiin nopeisiin sekä lyhytaikaisiin lainoihin on ollut jo pitkään lähinnä positiivista. Esimerkiksi uuden tiskikoneen tai jääkaapin ostaminen on onnistunut pikavipin avulla, ja myös luottotietojen menetys on pystytty monessa tilanteessa välttämään, kun myöhässä ollut lasku on pystytty maksamaan pikavipin avulla.

Mikäli sinulla on suurempia rahanmenoja, eikä muutaman sadan euron kokoinen laina riitä sen kattamiseen, on silloin mahdollista hakea netistä myös suurempaa kulutusluottoa. Kulutusluottoa on mahdollista hakea jopa 50 000 € saakka. Myös kulutusluotoissa lainahakemuksen voi tehdä helposti vaikkapa kotisohvalta käsin, eikä mitään lainaneuvotteluja tarvitse käydä.

Suuremmissa kulutusluotoissa lainan saaminen omalle tilille kestää kuitenkin hieman pidempään, kuin pienemmissä pikavipeissä. Suurempien kulutusluottojen kohdalla sinun tulee lähettää liitteitä, kuten todiste riittävistä tuloista lainapalveluun. Useimmissa tapauksissa liitteet voi lähettää jo lainahakemusta jättäessä, tai vaihtoehtoisesti ne voi toimittaa sähköpostilla.

Kulutusluotot ovat tyypillisesti pikavippejä suurempia lainoja. Silti niitä on mahdollista lyhentää myös pienissä erissä. Kulutusluottoon on mahdollista saada jopa 10 vuoden maksuaika. Silloin pystyt lyhentämään tuhansien eurojen lainaa pelkästään muutamalla kymmenellä eurolla kuussa. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että lainasta aiheutuu aina sitä enemmän korkokustannuksia, mitä pidempi maksuaika on. Siksi kannattaakin valita aina mahdollisimman lyhyt maksuaika, kuitenkin siten että lainan takaisin maksaminen ei aiheuta liian kovia rasitteita kuukausittaiselle taloudelle.

Halvin pikavippi 2024

Sivustollamme listataan kaikki vuoden viimeisimmät pikavipit. Paras pikavippi löytyy aina vertailemalla. Vippivertailu kannattaa aina. Voit vertailla eri lainatuotteita sivujemme kautta. Kun sopiva lainapalvelu ja lainatuote on löytynyt, voit siirtyä palvelun sivuille, jättää lainahakemuksen ja odottaa lainapäätöstä. Tunnistautuminen palveluissa hoidetaan joko verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Positiivisen luottopäätöksen saatuasi saat pikavipin tilillesi lähes välittömästi.

Viime vuosien aikana uusia pikavippipalveluita on tullut markkinoille vähemmän kuin aikaisemmin. Yleisin syy uusien pikavippipaikkojen etsimiseen on se, että aikaisemmin käytetyistä lainapaikoista ei enää saa lainaa jostain syystä. Pikavippien saaminen saattaa loppua esimerkiksi siitä syystä, että laskuja on jäänyt maksamatta tai ne ovat myöhästyneet. Jos lainapalvelun luotto asiakkaaseen on mennyt, ei palvelusta luultavasti pysty enää saamaan lainaa. Usein myös useamman laina saaminen samasta palvelusta ei onnistu. Siitäkin syystä saatetaan kaivata uutta pikavippiä.

Usein edullinen pikavippi löytyykin uusien lainapalveluiden tuotteista, sillä uusilla lainapalveluilla on usein tarjouksia uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi. Joissain tapauksissa uudet lainapalvelut ovat samojen, jo aikaisemmin rahoitusalalla toimineiden yrityksien palveluita. Uusien lainapalveluiden kautta pystytään markkinoimaan uudenlaisia lainatuotteita tai lainoja voidaan kohdistaa erilaisille kohderyhmille. Monet lainayritykset myös tarjoavat useita lainatuotteita, jotka ovat hyvin samankaltaisia. On hyvä pitää aina mielessä, että jos sinulla on avoinna oleva laina yritykseltä, saattaa siinä tapauksessa laina samasta yrityksestä jäädä saamatta.

Laina myös myönnetään pelkästään sellaisille ihmisille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Eli tiedoista ei saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä. Suurempaa lainaa haettaessa täytyy yleensä vahvistaa tulot lähettämällä lainahakemuksen liitteeksi tiliote tai palkkakuitti. Parhaimmat pikalainat ja edullisin pikavippi löytyvät aina, kun tehdään pikalainat vertailu. Kannattaa aina lukea vertailu eri palveluista, sekä samalla myös käyttäjien kokemukset.

Lainaa heti tilille

Tarvitsetko lainaa heti tilillesi? Se onnistuu nykyään usean eri lainapalvelun kautta. Useimpien palveluiden kautta on mahdollista saada lainaa lähestulkoon välittömästi. Nopeimpien palveluiden kautta laina tulee pankkitilille 10 – 15 minuutin kuluessa.

Arjessa tulee aina silloin tällöin vastaan tilanteita, joissa tarvittaisiin pikavippiä heti tilille. Äkillinen ja yllättävä rahan tarve saattaa johtua useasta eri syystä. Talouden arviointi saattaa mennä pieleen, eikä palkka riitäkään seuraavaan palkkapäivään saakka. Silloin esimerkiksi ruokakaupassa käymiseen joudutaan ottamaan pikalaina. Myös yllättävien tilanteiden takia pikavipin tarve saattaa olla äkillinen. Esimerkiksi välttämättömien kodinkoneiden kuten jääkaapin hajoaminen saattaa johtaa tilanteeseen, jossa vippi olisi saatava heti. Samoin myös auton hajoaminen voi johtaa samanlaiseen tilanteeseen. Yllättävät lääkäri- tai eläinlääkärikulut voivat myös olla niin kalliita, että säästöt eivät riitä niiden hoitamiseen.

Lainan saaminen heti onnistuu, jos sinulla on käytössä joko tietokone tai älypuhelin ja suomalainen pankkitili nettipankkitunnuksilla. Nopein tapa saada lainaa tilille on käyttää joko pikalaina- tai tililuottopalvelua. Näissä molemmissa lainasummat rajoittuvat yleensä 2 000 € tienoille. Mikäli tarvitset tätä enemmän lainaa, kannattaa katse kääntää kulutusluottojen puoleen. Netin kautta on mahdollista hakea lainaa jopa kymmenien tuhansien eurojen lainasummalla. Isojen kulutusluottojen saaminen ei kuitenkaan ole ymmärrettävästi yhtä nopeaa kuin pienempien pikavippien.

Nopein tapa lainan saamiseen on hakea lainaa sellaisesta palvelusta, jota olet käyttänyt aikaisemmin, tai johon olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt. Vanhana asiakkaana lainan myöntäminen sujuu yleensä nopeammin, sillä tarvittavat tiedot löytyvät jo järjestelmästä. Pikavipit ja joustoluotot pystyy tällöin saamaan parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

Melkein kuka tahansa voi joutua tilanteeseen, jossa lainaa tarvitaan yllättäen ja äkillisesti. Tällainen tilanne saattaa tulla vastaan kenelle tahansa, eikä tilanteessa sinänsä ole mitään erikoista. Jos huomaat kuitenkin olevasi lainan tarpeessa usein, kannattaa silloin tarkkailla omaa taloutta ja listata ylös kuukausittaiset menot ja tulot. Jatkuva lainan ottaminen ja oman talouden paikkaaminen lainaa ottamalla ei ole pitkällä tähtäimellä kannattavaa.

Jos haluat lainaa nopeasti tilille, kannattaa silloin hakea lainaa pikavippiyrityksen ollessa auki. Suurin osa pikavippipalveluista ja myös luottotiliyrityksistä maksaa lainoja asiakkaiden tileille kello 7 – 23 välisenä aikana. Tämä saattaa kuitenkin vaihdella aukioloaikojen mukaan. Ainoastaan harvat yritykset maksavat lainoja tileille yöaikaan. Voit tarkistaa pikavippiyrityksen sivuilta mihin aikaan he maksavat lainoja.

Pikavippivertailu kannattaa aina

Pikavippi vertailu kannattaa aina, sillä näin edullisin pikavippi voidaan löytää helposti. Vertailua kannattaa tehdä aina, kun lainan hakemista ollaan harkitsemassa. Olipa kyseessä sitten suuri tai pieni laina, halvin vippi löytyy aina vertailun avulla. Kaikki lainat aina pikavipeistä asuntolainoihin kannattaa kilpailuttaa ja vertailla. Sivustomme kautta edullinenpikavippi löytyy helposti ja nopeasti.

Kun olet hakemassa netin kautta pikalainaa tai kulutusluottoa, voit käyttää sivustomme helppoa vertailua edullisimman lainan löytämiseen. Pikavippivertailu sujuu yleensä helpoiten taulukon avulla. Taulukossa on yleensä listattuna eri pikavippiyritykset, lainojen summat, niiden hinnat ja muita tietoja. Kehittyneemmissä vertailuissa voit järjestää lainoja eri asioiden mukaan. Voit katsoa taulukosta vaikka pelkästään kaikki palvelut jotka myöntävät 1 000 € pikavippejä niin, että ensin on listattuna halvimmat palvelut ja sitten kalliimmat. Useimmissa tapauksissa lainan hakijoita kiinnostaa nimenomaan halpa pikavippi. Myös muita asioita selviää usein taulukosta kuten lainan maksuaika sekä myös lainapalvelun ikäraja.

Netin kautta on saatavilla pieniä luottoja erittäin paljon. Niiden vertailuun pikavippi vertailu onkin erinomainen työkalu, jonka avulla nähdään heti minkä lainan ottaminen kannattaa ja minkä ei. Suuri osa lainapalveluista käyttää samansuuntaisia hintoja, mutta markkinoilta löytyy myös paljon palveluita, joissa korot ovat keskimääräistä kalliimmat. Kun teet vertailua eri lainojen välillä, löytyy halvin pikavippi 2024 helposti. Pikavippien vertaileminen taulukon avulla auttaa erityisesti sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole aikaisemmin juuri käyttäneet pikavippejä tai joustoluottoja. Taulukosta näkee helposti lainojen perustiedot.

Pikavippien vertailun lisäksi kannattaa myös silmäillä pikavippiä tarjoavan yrityksen sivuja sekä sivujen yleistä ilmettä. Jos esimerkiksi lainojen hinnat ja ehdot on ilmoitettu epäselvästi, kannattaa silloin harkita lainan ottamista toisesta palvelusta. Lainan hintojen yhteydessä tulee aina näkyä lainan todellinen vuosikorko tai vaihtoehtoisesti laskelma, josta ilmenee lainan kulut tyypillisen kokoisen lainasumman kanssa. Jos lainalaskurista löytyy tarkat hinnat eri maksuajalla, on tämä hyvä merkki.

Useat paljon pikavippejä ja pikalainoja käyttävät turvautuvat usein samaan ja tuttuun luottoyritykseen jota on aikaisemminkin käyttänyt. Turvallinen ja tuttu yritys ei suinkaan ole huono ratkaisu. Erityisesti jos kyseessä on joustoluotto, on silloin helpompaa nostaa lainaa vanhasta paikasta verrattuna siihen, että hakisi uuden luoton toisen yrityksen kautta. Kannattaa kuitenkin pitää silmällä lainojen yleistä hintatasoa ja tarkistaa aina silloin tällöin jos muut luottopalvelut tarjoavat lainaa paremmalla korolla.

Halvin pikalaina netistä

Pikavipit ovat hyviä vaihtoehtoja silloin, kun rahaa tarvitaan nopeasti, ja voit olla varma siitä, että lainan takaisin maksaminen ei tuota ongelmia. Näin pikavipin avulla voidaan korjata akuutti rahantarve. Usein vippi maksetaan pois nopeasti, esimerkiksi seuraavan palkan tultua tilille. Pikavippien hinnat vaihtelevat jonkin verran riippuen lähinnä lainan suuruudesta sekä takaisinmaksuajan pituudesta. Toisin kuin muissa lainatyypeissä, pikavippien kohdalla hakijan taloudellisella tilanteella ei ole juuri merkitystä lainan kustannuksiin. Pikavippien lyhyt laina-aika tarkoittaa sitä, että korkokustannuksia ei ehdi kertyä pitkältä aikaa, eli näin laina tulee yleensä kohtuullisen halvaksi kuluttajalle. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että jos lainaa ei maksa ajoissa takaisin, tulee viivästysmaksuista usein kalliit laskut. Halvin pikalaina löytyy netistä vertailun avulla. Kun vertailet eri lainatuotteita keskenään, kannattaa kiinnittää huomiota yrityksen kuluihin. Toiset yrityksistä tarjoavat edullisen koron, mutta sen lisäksi veloittavat lainalta esimerkiksi avausmaksun tai nostopalkkion. Nämä kulut tulee aina ottaa huomioon pikavippiä haettaessa, jotta voidaan varmistua siitä, että edullisin pikalaina löytyy.

Osa pikavippipalveluista tarjoaa uusille asiakkaille täysin korottomia sekä kuluttomia pikavippejä. Nämä ovatkin ehdottomasti edullisimmat pikavipit, mitä markkinoilta löytyy. Kannattaa kuitenkin varmistua aina siitä, että maksat lainan takaisin sovitussa ajassa, sillä jos et tee niin, tulee myös näille korottomille ja kuluttomille pikavipeille kustannuksia.


Viimeksi päivitetty 2024-11-17 Tommi Mäkinen (Lainando)