Ekstraluotto

Parhaat vaihtoehdot vuonna 2024

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

EkstrauluttoEkstraluotto on netissä toimiva pikalainoja tarjoava palvelu. Ennen se kuului WHT-yhtiöt Oy:n omistukseen, mutta nyisin sen omistaa J.W Yhtiöt Oy. Nimensä mukaisesti yrityksen tarkoituksena on tarjota luottoa kuluttajille. Sen tarjoama lainatuote on nimeltään tililuotto, ja kyseessä on joustava luotto, jota voit nostaa silloin kun haluat sen jälkeen, kun luotto on myönnetty.

Erikoisuutena kyseisessä palvelussa on se, että sinun on mahdollista ottaa pikalaina ilman korkoa. Koroton laina on siinä tapauksessa, että se maksetaan kokonaisuudessaan takaisin sen ensimmäiseen eräpäivään mennessä, eli 30 päivän sisällä lainan ottamisesta. Täysin ilmainen laina ei kuitenkaan ole, sillä kaikista lainoista veloitetaan nostopalkkio.

Tililuotto niminen lainatuote on joustava luotto. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että sinulla on tietyn suuruinen luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa rahaa omalle pankkitilille haluamasi kokoisissa erissä kuitenkin niin, että luottorajasi ei ylity. Maksat kuluja ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

Ekstraluotto on tarjonnut suomalaisille kuluttajille lainoja jo vuodesta 2006 lähtien. J.W.-Yhtiöt Oy on suomalainen yritys, jonka kotipaikkana on Lahti. Ekstarluoton lisäksi yritys ylläpitää myös muita suomalaisia pikalainalainapalveluita.

Käy Ekstraluottossa ja lainaa rahaa nyt!

Onko Ekstraluotto luotettava?

Ekstraluoton takana oleva yritys J.W. Yhtiöt Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa kuluttajille erilaisia lainatuotteita. Sen ylläpitämiä palveluita ovat Ekstraluoton lisäksi muun muassa Suomilimiitti sekä Eurolimiitti. Kyseessä on vastuullisella periaatteella toimiva yritys, joka on rekisteröity luotonantajarekisteriin. Sen tunnus kyseisessä rekisterissä on 2010/KLU241A. Yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006 saakka.

Sinulla on aika kuluttajana oikeus perua netin kautta ottamasi pikavipit tai pikalainat 14 päivän kuluessa lainan ottamisesta. Tällöin sinun on palautettava lainaamasi summa, sekä maksettava korko siltä ajalta, kun laina oli sinulla käytössäsi. Lainan peruminen onnistuu siinä tapauksessa, että lainatuote ei vastannutkaan ilmoitettua. Perumisen voi suorittaa kirjallisesti ottamalla yhteyttä siihen palveluun, josta laina on otettu.

Ekstraluotto lyhyesti

 • Ikäraja lainan saamiselle on 21 vuotta.
 • Jatkuva luotto on monipuolisempi kuin perinteinen kulutusluotto.
 • Luotettava palvelu on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006 asti
 • Lainasumma 10 – 2100 €.
 • Ekstraluotto tililuotto myönnetään hakijalle ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Lainan korko on 0 %, kun maksat lainan pois kertamaksuna 30 päivän sisällä lainan ottamisesta. Maksat tällöin ainoastaan 19 % nostokulun
 • Maksuaika lainoille 1 – 101 kuukautta.
 • Voit nostaa luottoa silloin kun tarvitset.
 • 2 100 € suuruisessa lainassa todellinen vuosikorko on minimissään 210,78 % ja maksimissaan 706,42 %.
 • Maksat kuluja ainoastaan nostetusta luotosta.
 • Lainan hakeminen on ilmaista
 • Esimerkkilaina: 800 € laina 12 kk maksuajalla ja tasaerälyhennyksin. Lainan todellinen vuosikorko on 238,71 %. Lainan kokonaiskulut ovat tällöin 657,61 €, jolloin takaisinmaksettava summa on 1457,61 €.

Ekstraluotto pikavippi heti tilille

Pikavippi, joka tunnetaan myös nimellä pikalaina, on lyhytaikainen kulutusluotto, joka haetaan yleensä netistä. Sen saamiselle ei vaadita takaajia eikä vakuuksia. Asiakas saa pikavipit käyttöön heti tililleen. Tyypillisesti pikavippiä on mahdollista saada muutamista kymmenistä euroista muutamiin tuhansiin euroihin. Suomessa yleisin summa pikavipille on 300 € luokkaa, ja takaisinmaksuaika on keskimäärin kolmesta neljään kuukautta.

Ekstraluotto tarjoaa asiakkaille lainatuotteen, joka on tyypiltään jatkuva luotto. Tililuotolta on mahdollista nostaa rahaa käyttöön omalle tilille aina tarpeen mukaan. Tällainen lainatuote on siis hieman joustavampi kuin perinteiset kertaluontoiset vipit, sillä kun laina on myönnetty sinulle, voit nostaa rahaa aina luottorajaan asti silloin, kun tarvitset lainaa.

Pikavippi onkin hyvä lainatuote yllättäviin ja äkillisiin rahanmenoihin. Lainan hakeminen on tehty kuluttajille erittäin helpoksi, ja parhaimmassa tapauksessa pikavipit on mahdollista saada heti tilille.

Pikavippiä hakiessa asiakkaan ei tarvitse tehdä kattavaa selvitystä taloustilanteestaan, kuten tarvitsee tehdä esimerkiksi asuntolainaa pankista hakiessa. Pikavippiä hakiessa hakijalta tarkistetaan hänen tulot sekä luottotiedot. Vakuuksia tai takaajia lainaan ei tarvita, säännölliset ja riittävän suuret tulot riittävät. Hakijan tulee siis olla töissä tai saada vakituista tuloa esimerkiksi eläkkeestä tai pääomatuloista, joiden avulla lainan takaisinmaksu onnistuu.

Ekstraluotto tililuotto

Ekstraluotto tililuotto on hinnoittelultaan selkeä lainatuote. Sivuilta löytyvästä laskurista pystyy näkemään tarkasti, kuinka lainan kustannukset muodostuvat. Edullisimman lainan saat siten, että maksat lainan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Tällöin et maksa lainasta ollenkaan korkoa, vaan pelkän nostokulun.

Tililuotto on kiinteällä luottorajalla varustettu luotto. Maksat kuitenkin kuluja ainoastaan nostamastasi summasta. Jos nostat lainaa siis esimerkiksi vain 200 €, maksat kulut eli koron sekä nostoprovision ainoastaan tästä summasta. Ensimmäinen eräpäivä lainassa on aina 30 päivän kuluttua lainan ottamisesta. Jos valitset lainan maksettavaksi kuukausittaisissa erissä, on minimilyhennys tällöin aina 10 % luoton avoimesta saldosta.

Kuka voi hakea pikavippiä

Ekstraluotto palvelusta voivat hakea pikavippiä kaikki 21 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Hakijan luottotiedot tulee olla kunnossa ja raha-asiat tulee olla hoidettu mallikkaasti. Myös esimerkiksi opiskelijat tai eläkeläiset voivat hakea pikalainaa silloin, kun opintoraha tai eläke eivät riitä kattamaan yllättäviä menoja. Hakijalla tulee olla riittävän suuret ja säännölliset tulot.

Lainahakemuksen jättäminen palvelussa onnistuu vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Lainapäätöksiä tehdään yrityksen aukioloaikojen mukaan, ja silloin lainapäätöksen saa parhaimmillaan muutaman minuutin kuluessa. Rahat on mahdollista saada omalle tilille hyvinkin nopeasti, mikäli tili on tietyssä pankissa. Lainaa voi hakea Ekstraluoton nettisivujen kautta myös kätevästi tekstiviestin välityksellä.

Maksuaika lainalle

Ekstraluotto käyttää lainassaan reilua ja yksinkertaista hinnoitteluperiaatetta. Lainoihin ei sisälly piilokuluja, vaan kaikki lainaan sisältyvät kulut ovat nähtävissä suoraan etusivun lainalaskurin kautta. Yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006 asti Suomen markkinoilla. Maksuaikaa lainoille on tarjolla yhdestä kolmesta kuukaudesta 101 kuukauteen. Minimilyhennyserä on aina vähintään 10 % avoimesta luotosta, mutta kuitenkin minimissään 50 €. Lainan voi maksaa takaisin jo aikaisemmin, tästä ei peritä ylimääräisiä korkokuluja.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Ekstraluotto on netin kautta haettava pikalaina, johon ei tarvita erikseen takaajia tai vakuuksia. Hakijalta vaaditaan ainoastaan riittävät tulot, joiden avulla lainan maksaminen takaisin onnistuu.

Onnistuuko pikavippi heti tilille?

Ekstraluotto on nopea lainapäätöksien tekemisessä, eli pikavippi on mahdollista saada omalle tilille hyvinkin nopeasti. Heti kun nostopäätös on hyväksytty, siirtyvät rahat palvelusta sinun omalle pankkitilillesi. Mikäli sinulla on käytössäsi Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, Aktia, Handelsbankenin, POP Pankin tai Säästöpankin tili, siirtyy laina tilillesi välittömästi. S-Pankkiin maksut menevät päivittäin kello 9, 12, 15, 18 sekä 21. Muihin pankkeihin rahat siirtyvät 1 – 2 pankkipäivän kuluessa. Hyväksytyt nostopäätökset maksetaan hakijoiden tileille arkisin ja viikonloppuisin kello 8 – 22 välisenä aikana. Eli rahat voi saada tilille jopa minuuteissa. Nostoja voit tehdä netin kautta tai vaikka tekstiviestillä.

Yhteystiedot

Ekstraluotto tarjoaa asiakkaille asiakaspalvelun, joka on auki joka päivä kello 08 – 22. Palveluun voi ottaa yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelinnumero on 03 3399 3600 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi. J.W. Yhtiöt Oy osoite on Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti ja Y-tunnus: 1742521-6.
Käy Ekstraluottossa ja lainaa rahaa nyt!


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Juha Koronen (Lainando)